Soccer Star 2022 World Cup Legend

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
89 MB DOSYA BOYUTU

Dünya kupasında mücadele ederek güçlü rakiplerle nefes kesen maçlara çıkacağınız eşsiz bir oyundur.

Dünya kupası turnuvasına katılarak nefes kesen futbol müsabakalarında rol alacağınız Soccer Star 2022 World Cup Legend, 10 milyondan fazla oyun sever tarafında keyifle oynanan ve ücretsiz olarak hizmet veren eşsiz bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve gerçekçi ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, takımınızı seçerek dünya kupasında boy göstermek ve dünyanın en güçlü ülkeleriyle maçlar yaparak turnuvada birinci olmak için mücadele etmektir. Yıldız futbolculara karşı oynayarak kendinizi geliştirebilir ve doğru taktikler uygulayarak rakiplerinizi tek tek mağlup edebilirsiniz. Sürükleyici futbol maçları ve etkileyici tasarımı ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda Arjantin, Brezilya, Uruguay, Portekiz ve daha onlarca güçlü ülke takımı yer almaktadır. Ayrıca yetenekleriyle ön plana çıkmayı başaran yüzlerce yıldız futbolcu bulunmaktadır. İstediğiniz takımı seçerek antrenörlüğünü yapabilir ve güçlü takımlarla maçlar yaparak nefes kesen bir mücadele içine girebilirsiniz.

Android işletim sistemine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Soccer Star 2022 World Cup Legend, spor oyunları kategorisinde bulunan oldukça popüler bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soccer Star 2016 World Cup

    Soccer Star 2016 World Cup mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Penalty Soccer World Cup Game

    Penalty Soccer World Cup Game, geçtiğimiz yıl Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'ndan esinlenerek hazırlanan eğlenceli ve ücretsiz bir Android penaltı atma oyunu.
  • Soccer Star 2020 Top Leagues

    Zorlu maçlar yaparak şampiyon olmak için güçlü takımlara karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • World Football Cup Real Soccer

    World Football Cup Real Soccer şu atma yeteneklerinizi test ettiğiniz bir futbol oyunudur
  • New Star Soccer (NSS) APK

    NSS indir APK, en iyi mobil futbol oyunu New Star Soccer'ı oynamak isteyenlerin favori araması. Futbolcu yetiştirme imkanı veren Android oyunu ücretsiz!
  • Dream League Soccer 2022 APK

    Dream League Soccer 2022 sezonu başladı! Dream League Soccer 2022 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.
  • Hyperball Legend

    Farklı arabalar kullanarak futbol maçlarına çıkabileceğiniz ilginç ve eğlenceli bir oyundur.
  • Total Soccer: Road to Glory

    Mobil cihazınızda gerçekçi bir spor deneyimi sizleri bekliyor.