Soccer Sumos

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Soccer Sumos aynı cihaz üzerinden arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir mobil futbol oyunudur

Soccer Sumos arkadaş toplantılarınıza büyük eğlence kazandırabilen bir mobil futbol oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Soccer Sumos bize arcade tarzda bir futbol keyfi sunuyor. Oyunda temel olarak tek bir oyuncuyu kontol ederek karşı takıma gol atmaya çalışıyoruz. Fakat oyundaki bütün olay topa vurmayı başarabilmek. Tek dokunuşla oynayabildiğiniz oyunda sadece futbolcunuzun koşacağı yönü belirliyorsunuz ve onu topa doğru yönlendirmeye çalışıyorsunuz.

Soccer Sumos'u aynı cihaz üzerinden 4 arkadaş oynayabiliyor. Bu da oyuna büyük eğlence kazandırıyor. Her oyuncu bir futbolcu kontrol ettiğinde işler karışıyor ve ortaya heyecanlı anlar çıkıyor. Oyunu dilerseniz teke tek, dilerseniz 2'ye 2 oynayabilmektesiniz.

Can Erdil Şentürk

Soccer Sumos

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
42.5 MB DOSYA BOYUTU

Soccer Sumos mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur

Soccer Sumos eğer arkadaşlarınızla bolca kahkaha atmak ve keyifli bir şekilde vakit geçirmek isterseniz kaçırmamanız gereken bir mobil futbol oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Soccer Sumos'da oyuncuları ilginç bir oyun tecrübesi bekliyor. Soccer Sumos allışmış olduğumuz futbol oyunlarına göre bir hayli farklı bir oynanışa sahip. Oyunda her oyuncu bir futbolcuyu yönetiyor ve bu futbolcunun topa vurarak gol atabilmesi için çaba gösteriyor. Bu iş için tek dokunuş yapmamız yeterli. Ekrana dokunduğumuzda futbolcumuz kendi etrafında dönmeye başlıyor. Doğru açıyı yakaladığımızda da topa doğru koşuyoruz ve vuruş yapıyoruz.

Soccer Sumos'un güzel yönü oyunu aynı cihaz üzerinde 4 arkadaşın aynı anda oynayabiliyor oluşu. Her oyuncuya ekranın köşesinde bir tuş veriliyor ve oyuncular bu tuşları kullanarak oyunu oynuyorlar. Dilerseniz teke tek maç yapabilir, dilerseniz 2'ye 2 maç yapabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Volley Sumos

    Volley Sumos, sumocuların karşı karşıya geldiği plaj voleybolu oyunu.
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Tip Tap Soccer

    Tip Tap Soccer, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz tık tabanlı bir spor simülasyonu oyunudur.
  • Happy Soccer Physics

    Happy Soccer Physics, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Soccer Manager 2023 APK

    Soccer Manager 2023 APK ile Android akıllı telefon ve tabletinizde gerçekçi bir futbol menajerlik oyunu oynayabilirsiniz.
  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • Dream League Soccer 2022 APK

    Dream League Soccer 2022 sezonu başladı! Dream League Soccer 2022 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.
  • Dream League Soccer 2024 APK

    Dream League Soccer 2024 APK, yeni görünümü ve yepyeni özellikleriyle birlikte mobil oyuncularla buluştu.