Social Apps All in One

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
147 TOPLAM İNDİRME

Tüm sosyal medya profillerinizi tek bir uygulama üzerinden kolayca yönetebilirsiniz.

Birden fazla sosyal medya profili bulunan Android kullanıcılarının ilgisini çekeceğini düşündüğüm Social Apps All in One uygulaması, tüm hesaplarınızı tek bir uygulama üzerinden yönetebilmenizi sağlıyor.

Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Google+, LinkedIn ve Tagged gibi sosyal medya platformlarını destekleyen Social Apps All in One uygulamasında, sıraladığımız platformların her biri için profilinizi ekleyebiliyorsunuz. Soldaki menüden eklemek istediğiniz platformu seçtikten sonra giriş bilgilerinizi yazarak uygulama üzerinden giriş yapabilirsiniz. Uygulamalar arasında dolaşmak yerine, bunu tek bir uygulama üzerinden yapmanıza imkan sağlayan Social Apps All in One uygulamasının rahatsız etmeyecek seviyede az reklam bulundurması ve hızlı tarama özelliğine sahip olması kullanıcıların tercihinde önemli bir rol oynayacaktır diye düşünüyorum.

Ücretsiz olarak sunulan Social Apps All in One uygulamasını, sosyal medya platformlarının uygulamaları arasında geçiş yapmakta zorlanan kullanıcıların mutlaka denemesi gerektiğini düşünüyorum.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Quick Social

    Quick Social ile sosyal medya hesaplarınızı aynı anda kontrol edebilirsiniz.
  • Social Media Vault

    Android tabanlı mobil cihazlarda kullanılabilen Social Media Vault mobil uygulaması, birden fazla sosyal medya hesabının tek bir uygulama arayüzünden kontrol edilebildiği kullanışlı bir uygulamadır.
  • Hive Social

    Twitter alternatifi olan uygulama Hive Social, birçok kişinin son zamanlarda tercih ettiği uygulamalar arasında yer almaktadır.
  • McAfee Social Protection Beta

    McAfee Social Protection ile fotoğraflarınızı koruma altına alabilirsiniz.
  • So Social

    So Social, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir sosyal medya fenomeni olma oyunudur.
  • Buffer: Social Media

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sosyal medya yönetimi uygulamasıdır.
  • Sprout Social

    Markanızın sosyal medya hesaplarını çok daha kolay bir şekilde yönetmek için bu Android uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Social Media Post Builder

    Social Media Post Builder uygulamasında, sosyal medya hesaplarınızda paylaşacağınız görselleri kolayca tasarlayabilirsiniz.