Social Media Post Builder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Social Media Post Builder uygulamasında, sosyal medya hesaplarınızda paylaşacağınız görselleri kolayca tasarlayabilirsiniz.

Social Media Post Builder uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinden sosyal medya gönderileri oluşturabilirsiniz.

Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Snapchat gibi sosyal medya uygulamalarını kullanıyorsanız ve takipçileriniz için şık görünümlü içerikler paylaşmak istiyorsanız, Social Media Post Builder uygulamasını deneyebilirsiniz. Binlerce çeşit şablon ve milyonlarca telifsiz resim içeren bir kütüphane sunan Social Media Post Builder uygulamasında oldukça kolay adımlarla mesajlar oluşturabiliyorsunuz.

Yeniden boyutlandırma, yazı tipi, renk, katman düzeni gibi düzenleme araçlarını sizlere sunan Social Media Post Builder uygulamasında, kamera ile ya da film rulosundan da resim ekleyebilirsiniz. Oluşturduğunuz tasarımları sosyal medya uygulamalarında direkt olarak paylaşabileceğiniz gibi JPEG, PNG veya PDF olarak da indirebiliyorsunuz. Eğer siz de sosyal medya platformlarında paylaşabileceğiniz şık görseller oluşturmak istiyorsanız Social Media Post Builder uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Logo Maker

    Markanız için güçlü logolar oluşturmak istiyorsanız Logo Maker uygulamasından faydalanabilirsiniz.
  • Hatchful

    İşletmeniz için logo tasarımına ihtiyacınız varsa, Hatchful uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Brandee

    Brandee uygulaması ile birbirinden profesyonel logolar tasarlayabilirsiniz.
  • Social Media Vault

    Android tabanlı mobil cihazlarda kullanılabilen Social Media Vault mobil uygulaması, birden fazla sosyal medya hesabının tek bir uygulama arayüzünden kontrol edilebildiği kullanışlı bir uygulamadır.
  • Buffer: Social Media

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sosyal medya yönetimi uygulamasıdır.
  • Logo Foundry

    Logo Foundry, logoya ihtiyacı olan ama nasıl logo hazırlayacağını bilmeyen kullanıcılar için hazırlanmış etkili bir uygulama.
  • BeReal

    BeReal, yaşantınızdan kesitler paylaşarak arkadaşlarınızla etkileşim içinde olabileceğiniz bir fotoğraf uygulamasıdır.
  • Pixlr-o-matic

    Android cihazınızdaki fotoğraflara retro efektler ekleyerek nostaljik bir hava yaratmak için Pixlr-o-matic uygulamasını deneyin.