Soft4Boost Video to Device

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
142 TOPLAM İNDİRME
45.53 MB DOSYA BOYUTU

Soft4Boost Video to Device ile birçok farklı cihaza uygun videolar yaratabilirsiniz

Soft4Boost Video to Device farklı cihazlarınızda yaşanan video formatı uyumsuzluklarını giderebilmek için kullanabileceğiniz bir video dönüştürme programıdır.

Bilgisayarımızda kayıtlı olan videolar ve filmler farklı codec bileşenleri ile oynatılabilmektedir. Bu videoları oynatmak genelde bilgisayar üzerinde problem olmamaktadır; çünkü gerekli codec dosyasını bulup indirerek videoyu oynatabiliriz. Fakat aynı işlemi taşınabilir cihazlarımızda ve medya oynatıcılarımızda gerçekleştirebilmek mümkün olmamaktadır.

İşte bu nedenden ötürü Soft4Boost Video to Device gibi bir video dönüştürme programı kullanmamız gerekmektedir. Soft4Boost Video to Device bize video formatı değiştirme imkanı sunar ve videolarımızı farklı medya oynatıcılarda ve mobil cihazlarda oynatabilme olanağı sağlar.

Soft4Boost Video to Device oldukça geniş bir format desteğine sahiptir. Program içerisinde bulunan hazır profiller sayesinde direkt olarak videoyu oynatmaya çalıştığımız cihaza uygun videolar yaratabiliriz. Program iPhone, iPad ve iPod gibi Apple cihazların yanında Android cihazlar, diğer akıllı telefonlar, oyun konsolları ve el konsolları gibi cihazlar için hazır profiller sunuyor. Bu profiller sayesinde hiçbir ayar yapmadan videolarımızı cihazımızla uyumlu hale getirebiliyoruz.

Soft4Boost Video to Device için yayınlanan son güncelleme ile programa Türkçe desteğinin kazandırılması oldukça hoş bir gelişmedir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soft4Boost Device Uploader

    Soft4Boost Device Uploader, akıllı telefonlar veya taşınabilir cihazlar üzerine kolay bir şekilde dosyalarınızı aktarabileceğiniz basit bir dosya yönetim programıdır.
  • 3GP to MP3 Converter

    3GP to MP3 Converter, mobil video formatı 3GP'yi MP3 formatına kolayca ve hızlı olarak dönüştürmenizi sağlayan bir ücretsiz format dönüştürme programıdır.
  • WinX Free AVI to WMV Converter

    WinX Free AVI to WMV Converter ücretsiz bir video format dönüştürme programıdır
  • Free M4a to MP3 Converter

    Free M4a to MP3 Converter, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz hızlı ve etkili format dönüştüme programlarından bir tanesidir.
  • Free FLV to MP4 Converter

    Free FLV to MP4 Converter, FLV uzantılı video dosyalarını MP4 uzantılı video dosyalarına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free WebM to AVI Converter

    Free WebM to AVI Converter, WebM uzantılı video dosyalarını AVI uzantılı video dosyalarına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free WebM to MP4 Converter

    Free WebM to MP4 Converter, WebM uzantılı video dosyalarını MP4 uzantılı video dosyalarına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • MKV to AVI Converter

    MKV formatına sahip videolarınızı popüler video formatlarına dönüştürmenizi sağlayan MKV to AVI Converter bütün video formatlarını açabilen güçlü bir format dönüştürücüdür.