Soldier vs Aliens

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Soldier vs Aliens, uzayda yaratıklara karşı hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz bir Android oyunu.

Soldier vs Aliens, uzayda geçen hayatta kalma oyunu ve yüksek kalitede detaylı 2 boyutlu görselleriyle dikkat çekiyor. Android cihazlarımıza ücretsiz indirip satın alım yapmadan keyifle oynayabildiğimiz oyunda hayatta kalmayı başarmış asker yerine geçiyoruz. Görevimiz bulunduğumuz gemide tek bir canlı bırakmamak.

Robot şekline bürünmüş bir asker olarak üzerimize durmadan gelen birbirinden çirkin ve ölmemek için direnen uzaylıları, yaratıkları öldürerek hayatta kalma mücadelesi veriyoruz. Her türlü silahı kullanma yetisine sahibiz. Pompalı tüfek, lazer silahı, el bombası, alev püskürtücü akın akın gelen uzaylıları paramparça yapmak için kullanabildiğimiz onlarca silahtan sadece birkaçı.

Pozisyonumuzu koruyup üzerimize gelen, yürüyen, uçan her şeyi yok ederek ilerlediğimiz oyunda farklı görevler içeren 50 bölüm bulunuyor. Bölgeyi temizleme, bilim adamlarını kurtarma gibi çok özel görevler ve her görevin farklı yerde geçmesi oyunu sıradanlıktan çıkarmış.

Erkan Calp

Soldier vs Aliens

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Soldier vs Aliens, birbirinden zorlu görevler içeren bilim kurgu temalı aksiyon oyunu.

Soldier vs Aliens, bilim kurgu oyunlarından keyif alıyorsanız oynamazsanız çok şey kaybedeceğinizi düşündüğüm bir yapım. iOS platformunda da ücretsiz olarak karşımıza çıkarak bizleri şaşırtan bilim kurgu temalı aksiyon oyununda uzaylıları, yaratıkları geldikleri yere götüren paralı askerin yerine geçiyoruz.

Detaylı hazırlandığı her halinden belli 2 boyutlu enfes görsellere sahip uzay oyununda hayatta kalmayı başaran son askerin yerine geçerek bulunduğumuz yerde ne kadar canlı varsa hayatlarına son veriyoruz. Salyaları akan, birbirinden çirkin ve güçlü yaratıklar, uzaylılar ve daha nice sürpriz karşımıza çıkıyor. Kimi zaman tüfeğimizle kafalarını uçuruyor, kimi zaman alev püskürtücü ile kızırtma yapıyor, kimi zaman da el bombamızla görsel şölen yaratıyoruz.

Bölgeyi koruma altına alma, hayatta kalma, bilim adamlarını kurtarma gibi birbirinden heyecanlı 50 görev boyunca laboratuarlar, yörünge istasyonları, metrolar, yer altı gibi tehlikeli mekanlarda bulunduğumuz oyun herkesin rahatlıkla oynayabileceği şekilde tasarlanmış kontrol sistemine sahip. Uzayda geçen oyunlar olmazsa olmazlarınız arasında ise ücretsiz iken indirip oynamanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bugs vs. Aliens

    Bugs vs. Aliens, Subway Surfers'a benzer oyun içi bir sürü özelliklerle böcek ya da uzaylı ordusuyla savaştığınız bir sonsuz koşu oyunudur.
  • Aliens vs. Pinball

    Aliens vs. Pinball mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir pinball oyunudur
  • Real Soldier

    Real Soldier, aksiyon dozu yüksek başarılı bir savaş oyunudur.
  • Agent Aliens

    Agent Aliens mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon - platfrom oyunudur
  • Dungeons & Aliens

    Dungeons & Aliens, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Amazing Soldier 3D

    Amazing Soldier 3D, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Aliens Drive Me Crazy

    Aliens Drive Me Crazy heyecan dolu bir mobil oyundur
  • Goodbye Aliens

    Goodbye Aliens ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli ve kaliteli bir platform oyunudur.