Solo Lock Screen

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,657 TOPLAM İNDİRME
0.83 MB DOSYA BOYUTU

Solo Lock Screen, Android cihazlarınızın ekran kilidini ekrana iki kere hızlıca dokunarak açmak ve kapamak istiyorsanız ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir uygulama.

Solo Lock Screen, Android telefon ve tablet sahibi olup cihazlarının ekran kilidini çok daha hızlı ve kolay açmak isteyen kullanıcılar için geliştirilen ücretsiz bir ekran kilidi uygulaması.

Ekran kilidini iki kere ekrana doknarak açıp kapayabilmenizi sağlayan uygulama, aynı zamanda cihazı da hızlıca kapamanızı sağlıyor. Çok fazla detay ve özelliğe sahip olmayan uygulamanın sadece 2 farklı işlevi bulunuyor. Fakat uygulama sorunsuz bir şekilde işlevlerini yerine getiriyor.

Uygulamayı ücretsiz olarak indirip denedikten sonra memnuz kalmazsanız, uygulamayı kaldırabilir yada uygulama içerisinden çift dokunuş ile ekran kilidi açma ve kapama özelliğini kapatabilirsiniz.

Gün içerisinde Android telefon yada tabletinizi çok sık kullanıyorsanız ve ekran kilidini açmaktan artık bıkkınlık geldiyse bu uygulamayı hemen ücretsiz olarak indirmenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiles Instagram Lock Screen

    Tiles Instagram Lock Screen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz başarılı bir Instagram kilit ekranı uygulamasıdır
  • IOS 8 Lock Screen

    iOS 8 Lock Screen isimli bu uygulamayı kullanarak Android cihazınıza iOS 8 görünümü verebilirsiniz.
  • Slide to Unlock Lock Screen

    Slide to Unlock Lock Screen, Android cihazlarınızın ekran kilitlerini iPhone ve iPad gibi kaydırarak açmanızı sağlayan ücretsiz bir ekran kilidi uygulaması.
  • Next News Lock Screen

    Next News Lock Screen, Android cihazlarınızın kilit ekranlarında haber takibi yapabileceğiniz ücretsiz bir RSS uygulaması.
  • Locket Lock Screen

    Locket Lock Screen, her uyandığınızda ilgi alanlarınıza göre ilgilenebileceğiniz en iyi 5 haberi size sunan başarılı ve yararlı bir Android akıllı kilit ekranı uygulamasıdır.
  • Favorites Lock Screen

    Favorites Lock Screen, Microsoft tarafından Android tabanlı cihazlar için üretilen bir tür kişiselleştirilebilir ekran kilidi uygulamasıdır.
  • Lock Screen LG G3 Theme

    Lock Screen LG G3 Theme, kilit ekranınızda LG G3'ün kırmızı mavi dumanlı temasını kullanmak için tercih edebileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Lock Screen 7

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir kilit ekranı uygulamasıdır.