Somewhere - The Vault Papers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu

Somewhere - The Vault Papers, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bir muhbirlik olayına karışan Cat isimli karaktere yardımcı olduğunuz oyunda harika zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Kısa mesajlar yoluyla Cat isimli bir karaktere yardımcı olduğunuz oyunda içinden çıkılması gereken yüzlerce olaya çözüm buluyor ve zorlu görevlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Cat'in hayatta kalması için mücadele ettiğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Son derece keyifli anlar geçirdiğiniz oyunda tüm görevleri tamamlamanız gerekiyor. Reklam içermeyen oyunda keyifli bir deneyim yaşıyorsunuz. Her seferinde farklı bir sona ulaşan hikaye olduğundan dolayı Somewhere - The Vault Papers ile eşsiz anlar yaşayabiliyorsunuz. Zorlukları aşmak için tercih edebileceğiniz oyunda aynı zamanda harika bir arayüz yer alıyor. Son derece basit bir oynanışa sahip olan Somewhere - The Vault Papers sizleri bekliyor. Ayrıca oyunun ilk aşamaları ücretsiz, ileriki aşamaları ise belirli bir ücret karşılığı istemektedir.

Somewhere - The Vault Papers oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Somewhere - The Vault Papers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz bir macera oyunu

Somewhere - The Vault Papers, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve zorlu bir macera oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Harika zamanlar geçirebileceğiniz oyunda Cat isimli bir muhbire yardımcı oluyor ve zorlu görevleri aşmaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir macera oyunu olan Somewhere - The Vault Papers, birbirinden karmaşık ve zorlu görevlere cevaplar aradığınız bir oyundur. Cat isimli bir muhbire yardımcı olarak hayatta kalmasını sağlamanız gereken oyunda işiniz oldukça zor. Cat'in görevini başarıyla tamamlaması için karşısına çıkan zorluklarda rehberlik yapıyor ve hayatta kalmasını sağlıyorsunuz. Harika bir atmosfere sahip olan oyunda keyifli anlar yaşayabiliyorsunuz. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda kaliteli görseller yer alıyor. Eşsiz anlar yaşayabileceğiniz oyunda binlerce farklı sonuca ulaşabiliyorsunuz. Tercihlerinize göre ilerleyen hikayede harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Reklamların yer almadığı Somewhere - The Vault Papers oyununu mutlaka denemelisiniz. Bu tarz farklı oyunları seviyorsanız Somewhere - The Vault Papers tam size göre.

Somewhere - The Vault Papers oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • KeyForge: Master Vault

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir kart oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • The Ring of Wyvern

    Ejderha yüzüğünü bulmalısınız!
  • The Fifth Ark

    The Fifth Ark, post apokaliptik dünyada geçen izometrik nişancılık oyunu.
  • MHST The Adventure Begins

    Monster Hunter'ın ilk rpg oyunu mobilde!
  • PLAYMOBIL The Explorers

    Dinozorları avladığınız eğlenceli bir macera oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades

    Ödüllü Skyrim'in yaratıcılarından yepyeni birinci şahıs rol yapma oyunu