SomNote

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
129 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Not almayı keyifli bir hale getiren SomNote renkli arayüzünde sunduğu kullanışlı özellikleri ile dikkat çekiyor.

SomNote Android akıllı telefon ve tabletlerde kullanılmak üzere geliştirilmiş kapsamlı bir not alma uygulamasıdır. Basit ve kolay kullanım özelliklerinden ödün vermeden fonksiyonel çözümler sunan SomNote ile not alma işlemlerinizi kolayca ve hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Uygulamanın kullanım alanı bir hayli geniş. Seyahatleriniz esnasında izlenimlerinizi not alabileceğiniz gibi toplantılarınız sırasında dikkat çeken noktaları da uygulamayı kullanarak not alabilirsiniz. SomNote'un en hoş yanı ise son derece renkli bir arayüze sahip olması. Renkli arayüz uygulamayı kullanmayı hem keyifli bir hale getiriyor hem de alınan notların daha dikkat çekici olmasını ve birbirinden farklı görünmesini sağlıyor.

SomNote kullanışlı olduğu kadar güvenli de. Dilerseniz aldığınız notları şifre ile koruyabilir ve diğerlerinin erişmesini engelleyebilirsinizi. Kapsamlı bir not alma uygulamasından beklendiği gibi SomNote ile aldığınız notlarınızı farklı cihazlarınız arasında senkronize edebilirsiniz. Bu sayede her nerede olursanız olun internet bağlantınız olduğu sürece notlarınıza ulaşabilirsiniz.

Siz de farklı amaçlar için kullanabileceğiniz fonksiyonel bir not alma uygulaması arıyorsanız SomNote mutlaka denemeniz gereken alternatiflerden bir tanesi.

Emircan Erdoğan

SomNote

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
35.4 MB DOSYA BOYUTU

Son derece kullanışlı bir not alma uygulaması olan SomNote sayesinde tüm notlarınızı güvenli ve düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz.

SomNote özellikle toplantı esnasında not almak için ideal bir uygulama arayanların mutlak denemesi gereken seçenekler arasında yer alıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan uygulamada çok sayıdak kullanışlı özellik mevcut.

Renkli arayüzüyle dikkat çeken SomNote hem keyifli hem de kullanışlı ve pratik bir kullanım deneyimi sunuyor.Toplantılara ek olarak seyahatleriniz esnasında da gözlemlerinizi not etmek için kullanabileceğiniz uygulamada şifre desteği de sunulmakta. Bu özelliği kullanarak size özel kalmasını istediğiniz notlarınızı güvenle saklayabilirsiniz.

Uygulamada klasör sistemi kullanılmakta. Dilediğiniz kadar klasör yaratarak farklı kategorilerdeki notlarınızı bu klasörler içinde depolayabilirsiniz. Bu sayede daha düzenli bir arşivleme sistemine sahip olabilir ve aradığınız notları anında bulabilirsiniz.

Genel olarak son derece başarılı bir not alma uygulaması olarak niteleyebileceğim SomNote bu kategoride ücretsiz olarak yer alan kaliteli uygulamalardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moto Display

    Moto Display uygulamasıyla cihazınızı uyandırmadan zamanı ve bildirimleri görüntüleyebilirsiniz.
  • ApowerManager

    Akıllı cihazlarınızda size kolaylık sağlayacak birçok aracı ApowerManager uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Better open with

    Better open with uygulamasıyla akıllı telefonunuzdaki varsayılan uygulamaları değiştirebilirsiniz.
  • Empty Folder Cleaner

    Empty Folder Cleaner ile akıllı telefonunuzun depolama alanında bulunan boş klasörleri kolayca silebilirsiniz.
  • NoteLedge

    NoteLedge, aklınıza gelen tüm düşünceleri farklı formatlarda not olarak kaydedebilmenizi sağlıyor.
  • Goodtime

    Kullanışlı bir yardımcı uygulama
  • HabitBull

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • No Lock

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.