Sonic Runners Adventure

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
312 TOPLAM İNDİRME

Kirpi ve arkadaşlarıyla Sonic evrenini kurtarın.

Sonic Runners Adventure, SEGA’nın efsane koşu oyununun Gameloft tarafından yenilenmiş sürümü desem sanırım yanlış olmayacak. Yılların eskitemediği, bitmek tükenmez enerjisiyle tanıdığımız mavi kirpi, arkadaşlarıyla birlikte Gameloft’un aksiyon yüklü koşu oyununda bir araya geliyor. Görsellerin tepe noktaya taşındığı yeni Sonic oyununda atmosfer korunmuş.

Nostalji oyunu arayanlara tavsiye edebileceğim oyunlardan biri Sonic Runners Adventure. SEGA yerine Gameloft’un çıkarması biraz şaşırtıcı gelebilir ancak grafiklerinden ziyade oynanışa geçtiğinizde iyiki de Gameloft’un eli değmiş diyorsunuz. Türkçe dil desteğiyle gelen ve internetsiz (sadece başlangıçta internet bağlantısı gerekiyor, oyunda yok) oynama seçeneğinizin olduğu yeni Sonic oyununda her zaman olduğu gibi durmadan koşuyor,  zıplıyor, uçuyor, depar atıyor ve türlü tehlikeli hareketler yapıyorsunuz. Tabii ki amaçsızca koşturmuyorsunuz. Evreninize saldıran Dr. Eggman’i bulmanız gerekiyor. Tails, Knuckles, Shadow the Hedgehog gibi en az sizin kadar çevik arkadaşlarınızla birlikte önce kötülerin sonra da Dr. Eggman’in üstesinden geliyorsunuz.

SEGA’nın yarattığı 4 farklı dünyada geçen koşu oyununda yarış görevleri, tekrarlayabileceğiniz oyun seviyeleri ve hedefler sizi bekliyor.

Erkan Calp

Sonic Runners Adventure

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Sonic evrenini kurtarın.

Sonic Runners Adventure, Gameloft’un görsel, ses ve oynanışını yenileyerek karşımıza çıkardığı SEGA oyunu. SEGA’nın platform oyunlarının tümünde yer alan kirpi Sonic ve arkadaşlarının yer aldığı aksiyon dolu koşu oyununda Dr. Eggman ve diğer kötülerle savaşıyoruz.

Gameloft’un iOS platformuna da ücretli çıkardığı koşu oyununda Sonic ve Sonic evreninde onunla birlikte yaşayan the Hedgehog, Tails, Knuckles ve diğer arkadaşlarıyla birlikte Dr. Eggman başta olmak üzere kötüleri durdurmak için mücadele veriyoruz. Kirpimiz ve en az onun kadar hızlı arkadaşları her zaman odluğu gibi oldukça enerjikler. Uçma, zıplama, koşma, depar atma, yarışma ve daha nice bilindik hareketlerini zorlu görevler esnasında sergiliyorlar. Görev demişken hızlı tempolu yarış görevlerinin yanı sıra tekrar oynanabilen oyun seviyeleri ve sayısız hedef sizi bekliyor.

Türkçe dil desteğiyle gelen ve internetsiz (çevrimdışı, offline) oynama seçeneği sunan yeni Sonic oyunu Sonic Runners Adventure, tam bir nostalji oyunu. SEGA’nın unutulmaz platform oyununa Gameloft dokunuşu hoş olmuş; beğendim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SONIC RUNNERS

    Sonic ile iki boyutlu bir sonsuz koşu oynamak isteyenler için SEGA tarafından hazırlanan eğlenceli bir oyun.
  • Sonic Jump Fever

    23 yıldır Sega'nın maskotu olan Sonic, bu kez platform olmayan bir oyun ile mobil platformlarda şansını deniyor.
  • Sonic CD Lite

    Atari oyunlarından tanıdığımız Sonic maceralarına kaldığı yerden Android işletim sistemi yüklü olan cihazlarla devam ediyor.
  • Sonic The Hedgehog 2 Classic

    Dr. Eggman'i silahını tamamlamadan bulmalısınız.
  • Sonic Forces: Speed Battle

    Sonic Forces: Speed Battle, Kirpi Sonic ve arkadaşlarıyla hız mücadelesine girdiğiniz ücretsiz Android oyunu.
  • Sonic at the Olympic Games

    Sonic at the Olympic Games Android oyununda kirpi ile olimpiyat oyunlarına katılıyorsunuz.
  • Sonic Dash APK

    Sonic Dash APK Android koşu oyunları içerisinde oldukça popüler. Sonsuz koşu ve yarış birleşimi hızlı tempolu mobil oyun, süper eğlenceli.
  • Sonic Dash 2: Sonic Boom

    Sonic Dash 2: Sonic Boom güzel grafikleri ve bol aksiyonu birleştiren bir mobil sonsuz koşu oyunudur