Sosyopix

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
280 TOPLAM İNDİRME

Sosyopix uygulamasıyla fotoğraflarınızı kalıcı birer anıya dönüştürebilirsiniz.

Sosyopix uygulamasıyla Android cihazınızdaki ya da Instagram, Facebook gibi sosyal medya platformlarında bulunan fotoğrafları kullanarak birbirinden şık ürünleri alabilirsiniz.

“Anılarına Dokun” sloganıyla yola çıkan ve fotoğraflarınızı birbirinden şık ve kaliteli ürünlerle birleştirmenize imkan tanıyan Sosyopix uygulamasında anlamlı hediyeler hazırlamanız mümkün. Farklı boyutlarda fotoğraflar, takvim, kanvas tablolar, poster, magnet, çerçeve, kupa, bez çanta, fotokitap ve aksesuarlar gibi kategorilerde sunulan birbirinden kaliteli ve şık ürünlerden birini seçtikten sonra istediğiniz fotoğrafları seçebilir ve adresinize teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.

Ürün kalitesinden tutun da, teslimat için hazırlanan kutulara kadar kaliteli bir malzeme kullanan Sosyopix ile ailenize, arkadaşlarınıza ya da sevgilinize hazırlayacağınız hediyelerde fark yaratabilirsiniz. Tüm Türkiye’ye ücretsiz kargo avantajı da sunan Sosyopix’in Android uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Sosyopix

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
125 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Sosyopix, iPhone'unuzla çektiğiniz fotoğrafları canlandıran harika bir uygulama.

Sosyopix, iPhone’unuzla çektiğiniz fotoğrafları çerçeveletmek veya bir albüm kitabında toplama gibi düşünceniz varsa kullanabileceğiniz en iyi uygulama.

Etkileyici kameralara sahip telefonlarla çekilen fotoğrafların sadece dijitalde kalmayıp, eskiden olduğu gibi albümlerde de toplanmasını isteyenlere yönelik hazırlanmış en etkili mobil uygulama Sosyopix. Telefonunuzla çektiğiniz fotoğrafları evinizin duvarına asmak için foto poster, sevgilinizin fotoğraflarından oluşan modern çerçeve, fotoğraflarınızdan oluşan takvim yaprakları, kupa bardaklarını süsleyen fotoğraflar gibi pek çok stil sunan uygulamada tek yapmanız gereken fotoğraflarınızı seçip tercih ettiğiniz ürünü belirtmek.

Fotoğraf kart siparişlerin Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargoyla ulaştıran Sosyopix, Facebook, Twitter, Instagram gibi farklı sosyal mecralarda paylaşılan fotoğrafları unutulmaz anılara dönüştürmenin en kolay yolu olmuş.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında