Soul Guardians

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
120 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu rol yapma oyunudur.

Soul Guardians, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz, aksiyon, rol yapma ve kart toplama oyunlarını bir araya toplamış orijinal ve eğlenceli bir oyundur.

Rol yapma oyunu diyoruz çünkü bir karakteriniz var ve onunla dünyada dolanıyor, hikayeyi keşfediyor ve level atlamaya çalışıyorsunuz. Aynı zamanda kart toplama oyunu diyoruz çünkü nadir ve çok nadir kartları toplayıp kendinize güçlü yetenekler kazandırabiliyorsunuz. Bu da level atlamanıza yardımcı oluyor.

Oyunun grafikleri oldukça etkileyici, kontrolleri de gayet kullanışlı. Yine oyunda çevrimiçi şekilde diğer oyuncularla birlikte oynama şansına sahipsiniz. Isterseniz de diğer oyunculara karşı PvP arenalarında oynayabilirsiniz.

Görevleri tamamlayıp, bölüm sonu canavalarını öldürerek oyunda ilerlemeniz gerekiyor. Bu esnada da topladığınız kartlarla kendinizi geliştirmelisiniz.eğer bu tarz oyunları seviyorsanız, Soul Guardians'ı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Soul Guardians

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu rol yapma oyunudur.

Soul Guardians, rol yapma, aksiyon ve kart toplama oyun tarzlarını bir araya getiren, eğlenceli ve boş zamanlarınızı doldurabileceğiniz bir oyundur. iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Soul Guardians, anime tarzı etkileyici grafikleri ile dikkat çekiyor.

Kontrolleri de gayet sezgisel ve kolay olan oyunda amacınız Midgard şehrini şeytani ordulardan korumak. Bunun için de karakterinizle dünyayı dolaşıp keşfetmeniz ve bu esnada da level atlamanız gerekiyor.

Aynı zamanda oyunda nadir ve çok nadir kartlar bulunuyor, bunları da toplayıp kendi yeteneklerinizi ve gücünüzü arttırmalısınız. Bu sayede çok daha güçlü bir şekilde, çok daha rahat level atlayabiliyorsunuz.

Oyunda size verilen görevleri tamamlamalı, her bölümün sonunda çıkan güçlü canavarları öldürmelisiniz. Eğer isterseniz diğer oyuncularla beraber veya onlara karşı PvP arenasında da oynama şansına sahipsiniz.

Eğer siz de bu tarz rol yapma oyunlarını seviyorsanız, Soul Guardians'ı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grim Soul APK

    Grim Soul APK Android MMORPG oyununda canavarlar, cadılarla savaşıyor, karanlık zindanlara giriyor, ortaçağ dünyasında hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
  • Soul Rush

    Soul Rush, yolunuza çıkıp sizi engellemeye çalışan her şeyi yok etmeniz gereken heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Soul Warrior - Fight Adventure

    Soul Warrior - Fight Adventure, sihirli güçleri olan boss'larla savaştığınız aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Soul Knight APK

    Mobil cihazlarınızda roguelite nişancı deneyimi yaşayabileceğiniz Soul Knight APK'da, karanlık zindanlara inin ve düşmanları alt edin.
  • Last Guardians

    Last Guardians bolca aksiyon bulabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Seven Guardians

    Seven Guardians, detaylı ve yüksek kalitede görselleriyle etkileyen aksiyon rpg oyunu.
  • Guardians of the Skies

    Guardians of the Skies oldukça kaliteli grafiklere sahip olan bir uçak savaşı oyunu
  • Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon

    Guardians of the Galaxy'de kendi takımımızı kurup son derece güçlü bir silahın düşman eline geçmesine engel olmaya çalışıyoruz.