Soul Seeker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Soul Seeker, Android cihazlarınızda ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur. Mobil cihazlar için geliştirilen pek çok rol yapma oyunu var fakat Soul Seeker onların arasında sıyrılacak gibi görünüyor.

Öncelikle Summoner's War, Kung Fu Pets gibi popüler oyunların yapımcısı Com2Us firması tarafından geliştirilmiş olmasının bunda rolü var. Bunun dışında da hiç bitmeyen sürükleyici savaşlarıyla kendini uzun zaman oynatabiliyor.

Benzersiz savaş sistemi ile dikkat çeken oyunda farklı bir destek sistemine sahip güçlü kahramanlardan bir ordu oluşturuyorsunuz. Bunun dışında güçlerini artırmak için en iyi eşyaları toplamanız ve oluşturmanız gerekiyor.

Oyunda iki farklı oyun modu var. Birincisi olan senaryo modunda Hermes'lerin tarihini öğrenerek oyun içerisinde ilerliyorsunuz. Farklı bir sistemde oynamak isterseniz savaş modunda oynayabiliyor ve 200'den fazla karakterden istediklerinizi seçebiliyorsunuz.

Soul Seeker oyununu tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabiliyorsunuz fakat isterseniz oyun içi satın almadan eşyaları satın alabiliyorsunuz. Ayrıca oyunu çevrimiçi şekilde dünyanın her yerinden farklı oyunculara karşı oynama şansına da sahipsiniz.

Bunlar dışında bir de Hell modu var ve bu mod Senaryo moduna dahil gibi gözükse de çok daha zor diyebilirim. Ayrıca etkileyici grafikleri ve görsel efektleri de oyunun bir diğer artısı. Eğer siz de rol yapma oyunlarını seviyorsanız, bu oyunu indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Soul Seeker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Soul Seeker, iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip oyayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur. Summoner's War, Kung Fu Pets gibi popüler oyunların geliştiricisi olan Com2Us firması tarafından geliştirilmiş olması sebebiyle iyi bir oyun olacağını tahmin edebiliyorsunuz.

Elbette tercih edebileceğiniz pek çok rol yapma oyunu var fakat Soul Seeker bunların arasından öne çıkacak gibi görünüyor. Az da olsa Diablo'ya benzeyen bir oynama stiline sahip olan oyunda oyuncuları kuş bakışı görerek kontrol ediyorsunuz.

Oyunda klasik bir rol yapma oyununda olduğu gibi önce karakterlerinizi belirliyorsunuz ve güçlü kahramanlardan oluşan ordunuzu kuruyorsunuz. Bunun için seçebileceğiniz 200'den fazla karakter olduğunu da belirtmek gerek diye düşünüyorum.

Ayrıca oyun farklı savaş sistemi ile de dikkat çekiyor. Oyunda kahramanlarınızdan kurduğunuz ordunuzun değişik bir destek sistemi oluyor. Ayrıca yine klasik bir rol yapma oyununda olduğu gibi güçlü eşyalar toplamanız veya yaratmanız gerekiyor.

Oyunda senaryo modu ve savaş modu olmak üzere iki farklı mod var. Senaryo modunda adından da anlaşılacağı üzere bir hikayeye bağlı kalarak ilerliyorsunuz. Savaş modunda ise hızlı savaşlar yapabiliyorsunuz. Bunlara ek olarak Hell modu da senaryo moduna dahil gibi fakat çok daha zorlanarak oynadığınız bir mod.

Oyun tamamen ücretsiz olsa da eğer isterseniz oyun içi satın almadan istediğiniz eşyalara para vererek satın alabiliyorsunuz. Bütün bunlara ek olarak oyun etkileyici grafikleri ve görsel efektleri ile dikkat çekiyor diyebilirim.

Oyunu çevrimiçi olarak dünyanın her yerinden farklı oyunculara karşı oynayabildiğinizi de belirtmek istiyorum. Eğer siz de rol yapma oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tale Seeker

    Tale Seeker, bol blok eritmeli, bol canavar kartlı ve eşsiz hikayesi olan bir bulmaca oyunudur.
  • Soul of Heroes : Empire Wars

    Soul of Heroes : Empire Wars, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz destansı rpg oyunu.
  • Soul Hunters

    Soul Hunters, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyonu bol bir rol yapma oyunudur.
  • Soul Destiny

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Soul Saver: Idle RPG

    Korkunç yaratıklara karşı mücadele edebileceğiniz ve farklı savaş aletleri kullanabileceğiniz eşsiz bir rol oyunudur.
  • Arcane Straight: Summoned Soul

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir rol yapma oyunu
  • Dungeon Crusher: Soul Hunters

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • Bleach: Immortal Soul

    En güçlü Bleach takımını oluşturun.