Soul Warrior - Fight Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Soul Warrior - Fight Adventure, sihirli güçleri olan boss'larla savaştığınız aksiyon yüklü bir Android oyunu.

Soul Warrior - Fight Adventure, anime görsel çizgilerine sahip aksiyon macera oyunları arasında. Android cihazlarınıza ücretsiz indirip satın alımla uğraşmadan keyifle oynayacağınız, sürükleyici hikayesine kapılıp saatlerinizi harcayacağınız bir yapım.

Yandan kaydırmalı dövüş macera, rpg öğelerini de içine alan güzel bir mobil oyun Soul Warrior. Yenilikçi kontrol sistemiyle tablette olduğu kadar küçük ekranlı telefonda da keyif veriyor. Görsel açıdan anime severleri kendisine çekeceğini düşündüğüm oyunda kontrol edebildiğiniz iki karakter mevcut. Ruh savaşçısı olarak tanınan Shan ile cesur cadı Hina arasından seçiminizi yaparak hikayenin içine giriyorsunuz.

Ormanlık alanlar, buz kütleleri, dağlar, lavalar gibi farklı yerlerde geçen; daha da güzeli mekan değiştiğinde düşman, görev ve meydan okumaların da değiştiği oyunda kötü büyü yaparak hakimiyet kurmuş boss’lara karşı mücadele ediyorsunuz. Birçok destekçiye sahip olan, canavarlardan oluşan bir orduyu üzerimize salan boss’larla kapışmak kolay olmuyor. Karakterlerinizin saldırı, savunma, sağlık, sihir ve diğer güçlerini yenilemeniz gerekiyor. Bu noktada ihtiyacınız olan coins’leri görevleri tamamlayarak kazanabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Soul Warrior - Fight Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
463 MB DOSYA BOYUTU

Soul Warrior - Fight Adventure, ruh savaşçısı ve cesur bir cadıyla kötülere meydan okuduğunuz aksiyon macera oyunu.

Soul Warrior - Fight Adventure, iPhone ve iPad’de ücretsiz oynanabilen sayısız aksiyon macera oyunundan biri. Anime severlerin oynarken daha fazla keyif alacağını tahmin ediyorum. Farklı mekanlarda geçen, sürükleyici hikayesiyle saran kaliteli bir yapım.

iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapan oyunda sihirli güçleriyle hakimiyet kurmayı başarmış kötülerle savaşan iki karakteri kontrol ediyoruz. Biri ruh savaşçısı diğeri cesur bir cadı olan karakterlerimiz, savaştıkça deneyim kazanıyor ve saldırı, savunma, sağlık, büyü gibi güçleri artış gösteriyor. Zaten yaratıkları da üzerimize salan boss’larla savaşmanın yolu karakterlerimizi yenilemekten geçiyor. Görevleri tamamlayarak kazandığımız coins’lerle karakterlerimizi güçlendirebiliyoruz.

Aksiyon macera rpg öğelerini birleştiren yapım, 6 farklı yerde geçiyor. Daha da güzeli; mekanlar değiştikçe bizi karşılayan boss’lar da, görevler de, meydan okumalar da değişiyor. Oyunun beğenmediğim tek yanı; Türkçe dil desteğinin olmaması oldu. Bunun dışında yandan kaydırmalı macera oyunlarını seviyorsanız sizi uzun süre oyalayacaktır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stick Fight: Shadow Warrior

    Düşmanlarınızı temizleyip kara kuşak olmalısınız.
  • Grim Soul APK

    Grim Soul APK Android MMORPG oyununda canavarlar, cadılarla savaşıyor, karanlık zindanlara giriyor, ortaçağ dünyasında hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
  • Soul Rush

    Soul Rush, yolunuza çıkıp sizi engellemeye çalışan her şeyi yok etmeniz gereken heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Soul Knight APK

    Mobil cihazlarınızda roguelite nişancı deneyimi yaşayabileceğiniz Soul Knight APK'da, karanlık zindanlara inin ve düşmanları alt edin.
  • Stick Fight APK

    Stick Fight The Game PC'de popüler çöp adam dövüş oyunu ve şimdi mobilde! Stick Fight APK, popüler online dövüş oyunları arasında.
  • Ninja Warrior Temple

    Ninja Warrior Temple aksiyon dozu yüksek, keyifli bir platform oyunudur.
  • Rody Fight

    Rody Fight, suçluları temizlediğiniz aksiyon yüklü Android oyunu.
  • Rush Fight

    Rush Fight, durmadan dövüştüğümüz aksiyon yüklü bir Android oyunu.