SoundCloud

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,366 TOPLAM İNDİRME
3.2 MB DOSYA BOYUTU

Android akıllı telefon kullanıcılarının ücretsiz müzik dinleyebilecekleri ve müzisyenleri takip edebilecekleri bir uygulama.

Soundcloud mobil uygulaması:

Çevrimiçi müzik paylaşım sitesi olan SoundCloud, artık her an yanınızda. Android akıllı telefonlar için ücretsiz olarak yükleyebileceğiniz program sayesinde, istediğiniz yerde müziğinizi kaydedip paylaşabilir, başka müzisyenleri takip edebilirsiniz.

SoundCloud Mobil aynı zamanda Facebook,Twitter,Foursquare ve Tumblr ile uyumlu çalıştığı için yaptıklarınızı diğer sosyal platformlardan da paylaşmanıza imkan sağlıyor.

Doğuşcan Yağınlı

SoundCloud

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
845 TOPLAM İNDİRME
12.4 MB DOSYA BOYUTU

iPhone,iPod ve iPad kullanıcılarının ücretsiz müzik dinleyebilecekleri, kendi müziklerini paylaşabilecekleri ve müzisyenleri takip edebilecekleri bir uygulama.

Çevrimiçi müzik paylaşım sitesi olan SoundCloud, artık her an yanınızda. iPhone,iPod ve iPad için ücretsiz olarak yükleyebileceğiniz program sayesinde, istediğiniz yerde müziğinizi kaydedip paylaşabilir, başka müzisyenleri takip edebilirsiniz.

SoundCloud Mobil aynı zamanda Facebook,Twitter,Foursquare ve Tumblr ile uyumlu çalıştığı için yaptıklarınızı diğer sosyal platformlardan da paylaşmanıza imkan sağlıyor.

Doğuşcan Yağınlı

SoundCloud

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,907 TOPLAM İNDİRME
1.8 MB DOSYA BOYUTU

SoundCloud servisinin pratik ve hızlı kullanımını sağlayan masaüstü uygulaması Mac sistemler için hazırlandı.

Çevrimiçi müzik servisi SoundCloud'un Mac için hazırladığı masaüstü uygulamasıyla en yeni ve en hit şarkılar ayağınıza geliyor. Ücretsiz olarak kullanıma sunulan uygulama kendi mikseleriniz hazırlayıp sosyal ağlarda paylaşmak için de çok pratik.

Sesleri kaydederek SoundCloud hesabınıza yükleyebildiğiniz masaüstü uygulaması tam kapsamlı bir SoundCloud deneyimi sunuyor. SoundCloud'un masaüstü uygulaması Growl desteğiyle sizi sesli olarak uyarabiliyor. SoundCloud hesabının aktif olarak yöneten kullanıcıların mutlaka tercih etmesi gereken uygulama sade ve şık arayüzüyle de başarılı.

Yeşim Halıcı

SoundCloud

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
551 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

SoundCloud uygulaması ile soundcloud.com'daki tüm müzikleri telefonunuza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

SoundCloud, ücretsiz sınırsız şarkı ve miks sunan bir müzik indirme uygulamasıdır. Soundcloud.com’da paylaşılan tüm şarkıları Windows Phone’lu telefonunuza kolayca indirebilirsiniz.

SoundCloud, amatör ve profesyonel müzik yapımcılarının buluşma noktası SoundCloud.com’da paylaşılan yerli ve yabancı tüm şarkıları dinleyebileceğiniz ve indirebileceğiniz bir uygulama. Pop, R&B, Hip-Hop, Soul, Jazz, Blues, Rock, Metal, Electronic ve daha nice müzik türündeki popüler parçaları kolayca bulabilir ve hafıza kartına kaydedebilirsiniz.

Ücretsiz müzik indirme uygulaması, farklı tasarımlı arayüze sahip. O an çalan şarkıya, indirilenler listesine, arama bölümüne tek dokunuşla erişebiliyorsunuz. Çoklu indirme desteği de sunan müzik indirme uygulamasının başlıca özellikleri:

  • SoundCloud’daki en yeni parçaları dinleme ve indirme
  • Şarkı araması yapma
  • Aynı anda birden fazla şarkıyı indirme ve indirme işlemini takip etme
  • Tüm şarkıları çalma ve silme
  • Farklı türde müziklere ulaşma
Erkan Calp

SoundCloud

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6,301 TOPLAM İNDİRME

SoundCloud sayesinde hem amatör hem de profesyonel müzisyenler çalışmalarını yükleyebiliyor ve bunları dinleyen kullanıcıların geri dönümlerini elde ediyorlar.

Sosyal medyanın gitgide daha popüler hale gelmesi sadece internet veya bilgisayar kullanma alışkanlıklarımızı değil hayatımızın çok daha önemli kısımlarını da değiştirir hale geldi. Bunlardan bir tanesi de müzik dinleme alışkanlığımız oldu.

SoundCloud çevrimiçi müzik dinlemeye yeni bir bakış açısı getiren ve diğer sosyal medya araçlarıyla entegrasyon sunan bir web uygulaması. Temel özelliği alışılagelmiş müzik web uygulamalarının aksine içeriğinin tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulması, paylaşılması, oylanması ve dinlenmesi.

Hem ülkemizde hem de yurtdışında oldukça popüler hale gelen SoundCloud sayesinde hem amatör hem de profesyonel müzisyenler çalışmalarını yükleyebiliyor ve bunları dinleyen kullanıcıların geri dönümlerini elde ediyorlar.

Müzisyen olmayan diğer kullanıcılar dilerlerse sadece müzik dinleyebilirler, dilerlerse de müzisyenlerle iletişim kurup dinledikleri parçaları paylaşabilirler. SoundCloud sayesinde artık popüler olmak sadece klasik medya araçları vasıtasıyla sağlanmaktan da kurtulmuş oluyor.

Temel versiyonu ücretsiz olan SoundCloud, daha kapsamlı işler yapmak isteyen kullanıcılar için çeşitli ücretli üyelik seçenekleri de sunuyor. Sadece dinleyici olmak isteyenler için temel versiyon fazlasıyla yeterli olacaktır.

Ayrıca SoundCloud temelini kullanan pek çok mobil uygulama da farklı platformlarda yer alıyor.

En kaliteli müzik web uygulamalarından birisi olan SoundCloud’u denemeden geçmeyin!

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SoundCloud Pulse

    SoundCloud Pulse, SoundCloud hesabınızı yönetmenize ve toplulukla iletişimde kalmanıza izin veren Android uygulaması.
  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması