soundjack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

soundjack, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz görsel destekli bir müzik kutusu uygulaması.

soundjack, gittiğiniz herhangi bir mekan ya da yerde çalan müziklerin kontrolünü ele geçirip istediğiniz şarkıları çalabilme olanağı sağlayan müzik kutusu uygulaması. Spor salonundan kafelere kadar herhangi bir yerde kullanılabilecek olan uygulama isterseniz ücretsiz olarak isterseniz de ücretli olarak müzik çalabiliyor.

Dijital müzik kutusu adını da verebileceğimiz soundjack içerisinde sunduğu 5 milyon parçalık geniş müzik arşivi sayesinde kullanıcıların diledikleri şarkıları bularak oynatabilmesini sağlıyor.

Uygulama son derece kolay kullanıma sahip olmakla birlikte sosyal olma özelliği de taşıyor. Müzik zevkinizin ne kadar güzel olduğunu arkadaşlarınızla paylaşma olanağı sunan soundjack ile gittiğiniz her yerde müziğin kontrolünü ele geçirin.

Barış YANIK

soundjack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

soundjack, iPhone ve iPad'lerinizi kullanarak bulunduğunuz ortamdaki müziği kontrol edebileceğiniz bir müzik kutusu uygulaması.

soundjack, gittiğiniz herhangi bir yerde istediğiniz şarkıyı seçerek çalmanızı sağlayan bir iOS müzik kutusu uygulaması. Uygulamayı ücretsiz olarak kullabiliyorsunuz fakat uygulama ile müzik kutusunda ister ücretsiz isterseniz de ücretli olarak müzik çalma seçeneği bulunuyor.

Genellikle kafe ve barlarda karşılaştığımız müzik kutularını iPhone ve iPad'lerimize getiren uygulama ile müziğin kontrolünü ele geçirin ve en sevdiğiniz şarkıları çalın. Sadece müzik kutusu olarak çalışmayan uygulama aynı zamanda bir sosyal müzik uygulaması görevi de görerek en sevdiğiniz şarkıları arkadaşlarınız ile kolayca paylaşma imkanına sahip. 5 milyondna fazla şarkı içerisinden istediğiniz parçaları çalabileceğiniz şık tasarıma sahip olan soundjack uygulaması ile gittiğiniz her yere müzik kutusu götürüp iPhone ve iPad'lerinizi kullanarak müziğin kontrolünü ele geçirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Vidivodo

    Vidivodo, Android cihazlarınızda birbirinden güzel videoları izleyip paylaşabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.
  • Talking Ginger

    Talking Ginger, konuşan kedi temasının işlediği yeni bir eğlence uygulaması.
  • Tirreklik Testi

    Tirreklik Testi, sizin 50 kuruşa karşı zaafınızın olup olmadığını ölçen bir eğlence uygulamasıdır.
  • tvtag - formerly GetGlue

    Android cihazlar için eğlence aktiviteleri takip etme uygulaması.