Space Chicks

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Space Chicks, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir koşu oyunudur.

Space Chicks, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz farklı ve orijinal bir sonsuz koşu oyunudur. Uzayda geçen oyunda ilerledikçe mahsur kalmış kızları da kurtarmaya çalışıyorsunuz.

Pek çok başarılı arcade tarzda oyunun yapımcısı Crescent Moon firması tarafından geliştirilmiş olan Space Chicks'i Little Galaxy ile Jetpack Joyride birleşimi bir oyun olarak tanımlarsak çok da yanlış olmaz diye düşünüyorum.

Son zamanlarda gördüğüm ve oynadığım en eğlenceli ve bağımlılık yapıcı oyun olan Space Chicks de amacınız gezegenler arasında zıplayarak ilerlemek ve yolunuzda karşılaştığınız kızları yanınıza alarak onları kurtarmak.

Kızları kurtarmak için ilerledikçe karşınıza çıkan uzay gemilerine onları bindirmeniz gerekiyor. Fakat bu o kadar kolay değil çünkü yolda karşınıza pek çok engel çıkıyor. Gezegenlerden çıkan zehirli dumanlar ile uzaylı yaratıklar bunlardan sadece ikisi.

Oyunda ilerlerken aynı zamanda yolunuzun üzerindeki altınları da toplamanız gerekiyor. Daha sonra bu altınlarla çeşitli güçlendiriciler satın alabiliyorsunuz. Ayrıca yine oyunda gezegenler arasında zıplamak dışında bir de uzay gemisi sürme kısmı var.

Oyunun kontrolleri de gayet basit diyebilirim. Bir gezegenden diğerine zıplamak için yapmanız gereken doğru zamanda ekrana dokunmak. Hangi gezegene atlamak istiyorsanız karakteriniz o tarafa doğru bakarken dokunmanız gerekiyor. Uzay gemisini kontrol ederken de parmağınızı basılı tutarak havada kalmasını sağlıyorsunuz.

Bununla birlikte sevimli tarzdaki grafikleri ve eğlenceli müzik ve ses efektleri de oyuna daha bir neşeli hava katmış diyebilirim. Siz de farklı ve eğlenceli bir oyun arıyorsanız Space Chicks'i denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Space Chicks

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
47.5 MB DOSYA BOYUTU

Space Chicks, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir koşu oyunudur.

Space Chicks, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz orijinal bir beceri oyunudur. Pek çok farklı arcade tarzda başarılı oyunun yapımcısı olan Crescent Moon tarafından geliştirilmiş olan oyun yine kendine özgü tarzda diyebilirim.

Oyunda bu kez uzay boşluğundasınız ve ilerlemeye çalışıyorsunuz. Sonsuz koşu tarzında da diyebileceğimiz oyun Jetpack Joyride'ı anımsatıyor. Amacınız ise altınları toplayıp kızları uzaydan kurtarmak.

Oyunda ilermeke için yapmanız gereken gezegenler arasında hoplaya zıplaya ilerlemek. Bunun için parmağınızla ekrana dokunmanız yeterli. Ne tarafa atlamak istiyorsanız karakter o tarafa bakarken ekrana dokunmanız gerekiyor.

Bunun dışında oyunda bir de uzay gemisi sürme olanağı var. Gezegenler arasında atlarken belli zamanlarda karşınıza bir uzay gemisi çıkıyor ve ona atlayıp ilerliyorsunuz. Bu kez yapmanız gereken ise parmağınızı basılı tutarak gemiyi havada tutmak.

Bu esnada tabi ki altınları da ihmal etmemeniz gerekiyor. Yanmamaya çalışırken etraftaki altınları toplamalısınız. Daha sonra bu altınları markette çeşitli güçlendiricilere harcayıp oyunu daha eğlenceli hale getirebiliyorsunuz.

Yukarıda da belirttiğim gibi oyunda bir diğer amacınız uzayda mahsur kalmış kızları kurtarmak. Bunun için yanınıza aldığınız kızla engellere takılmadan ilerleyerek onu bir uzay gemisine bindirebilmek. Oyunda gezegenlerden çıkan zehirli dumanlar ile uzaylı yaratıklar gibi çeşitli engeller bulunuyor.

Son olarak tasarımından bahsetmek gerekirse sevimli karakterleri ve mekanları ile neşeli müzik ve ses efektleri de oyuna farklı bir hava katmış. Son zamanlarda gördüğüm en bağımlılık yapıcı oyun olan Space Chicks'i denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Space Drill

    Space Drill kolay bir şekilde oynayabileceğiniz bir mobil beceri oyunudur
  • Space Max

    Space Max, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Rapstronaut: Space Journey

    Rapstronaut: Space Journey, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen bir tür beceri oyunudur.
  • Space Frontier

    Space Frontier, Android telefonda oynayabileceğiniz uzaya roket fırlatma oyunu.
  • Space Hero

    Space Hero oldukça kolay bir şekilde oynanabilen sürükleyici bir Android oyunudur.
  • Space Off

    Space Off, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir aksiyon beceri oyunu.
  • Space Spacy

    Space Spacy ilginç bir yapıya sahip olan bağımlılık yapıcı bir beceri oyunudur
  • Space Jump

    Space Jump, uzay boşluğunda zıplamalar yaparak canavarlara karşı savaştığınız başarılı bir Android oyunudur.