Space Colony

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

İnsanlık için uzayda yeni bir yaşam kurabilir misiniz? Hemen uzay madenciliğine başlayın.

Astronotları eğit, koloniler inşa et, bir lojistik sistemi kur ve evrendeki en büyük uzay kolonisini inşa etmek için yeni teknolojiler araştır. Bu etkileyici simülasyon oyununda en iyi alan kolonisini kurarak verimliliği en yüksek tutan stratejiyi oluşturun!

Solar panel sistemleri sayesinde doğrudan uzay roketlerinin üzerinde çalışmadığınızda bile astronotları eğitip klonlayarak koloniyi büyütün. Teknolojileri araştırarak, koloniler kurarak ve lojistik sistemler kurarak tüm evrendeki en büyük iş adamı olun. İnsanlığı uzay roketleri içinde yeniden konumlandırın ve 12 gezegenin birinden diğerine seyahat ederken evreni keşfetmenin tadını çıkartın.

Modern toplumlar başarıyı zenginlik ile ölçer. Açgözlülük insanlığı daha çok kazanmaya ve tüketmeye zorlarken; insanlık değerli mineraller için uzayda koloniler inşa etmek istiyor. İnsanların hayatta kalabileceği yeni bir gezegen bulmak ve keşfetmek için dünyanın en ileri teknolojisini götürmeye karar veriyorsunuz.

Ömer Dursun

Space Colony

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

İnsanlık için uzayda yeni bir yaşam kurabilir misiniz? Hemen uzay madenciliğine başlayın.

Astronotları eğit, koloniler inşa et, bir lojistik sistemi kur ve evrendeki en büyük uzay kolonisini inşa etmek için yeni teknolojiler araştır. Solar panel sistemleri sayesinde doğrudan uzay roketlerinin üzerinde çalışmadığınızda bile astronotları eğitip klonlayarak koloniyi büyütün. 

Uzay kulenizin yöneticisi olun ve gelirinizi artırmak için daha büyük yükleri olan büyük gemileri araştırarak, yönetim süreçlerinizi otomatikleştirin. Uzay gemilerinizi yöneterek ve para toplayarak kendi şirketinizi oluşturun.

İnsanlığı uzay roketleri içinde yeniden konumlandırın ve 12 gezegenin birinden diğerine seyahat ederken evreni keşfetmenin tadını çıkartın.

En zengin olmak ve gelirinizi artırmak için uzay araçlarınıza yatırım yapın. Yeni uzay gemilerini araştırın ve onları ve ekiplerini yönetin.

İnsanların hayatta kalabileceği yeni bir gezegen bulmak ve keşfetmek için dünyanın en ileri teknolojisini götürmeye karar veriyorsunuz.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Space Station

    Size verilen uzay istasyonunu geliştirin ve uzay savaşlarını başlatın.
  • Deep Space Fleet

    Deep Space Fleet, Android cihazınıza indirip oynayabileceğiniz uzay temalı strateji oyunu.
  • Space Commander

    Space Commander, kaliteli grafikler sunan uzay strateji oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor.
  • Space Defence

    Space Defence, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mushroom Wars: Space!

    Mushroom Wars: Space! mobil cihazları üzerinde keyifli bir strateji oyunu arayanların mutlaka değerlendirmesi gereken bir seçenek.
  • Space Arena: Build & Fight

    Farklı uzay gemileri inşa ederek düşmanlarınızla gezegen savaşları yapabileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Space Bounties Inc.

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Sengoku Samurai

    Sengoku Samurai, Android için geliştirilmiş bir strateji oyunudur.