Space Heads

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Space Heads, Android cihazınızda soluksuz oynayacağınız bir uzay oyunu.

Space Heads, uzay gemimizle tehlikelerle dolu tünellerden uçarak birbirinden zorlu görevleri tamamlaya çalıştığımız aksiyon dozu oldukça yüksek bir Android oyunu.

Uzay temalı sonsuz koşu oyunu diyebileceğim Space Heads’de ne olduğunu anlamadan kendimizi uzayın derinliklerinde buluyor ve uzay gemimizle yol almaya başlıyoruz. Daha öğretici bölümünden oyunun aksiyon yüklü olduğunu anlıyoruz. Uzay gemimizle çevik hareketler yaparak engellere takılmadan uçabildiğimiz kadar uçmaya çalışıyoruz. Bu son derece basit görünse de ilerlediğimiz yer oldukça karmaşık yapıda tasarlanmış. Her an beklemediğimiz bir yerde engel çıkabiliyor. Engellere çarptığımızda anında yere çakılmıyoruz; uzay gemimiz vuruş hızımıza göre hasar alıyor. Hasarın gerçek zamanlı olması ve uçuş performansımızı etkilemesi hem de güzel hem de değil.

Her biri farklı yeteneklere sahip beş uzay gemisi pilotu arasından seçim yapma şansı sunan aksiyon yüklü oyunda uzay gemimizi kontrol etmek için - sonsuz koşu oyunlarında olduğu gibi - basit kaydırma hareketini kullanıyoruz. Ancak öyle yerlerden geçmeniz isteniyor ki parmaklarınızı çok hızlı kullanmazsanız anında çakılma ve oyuna veda etme olasılığınız oldukça yüksek.

Her sonsuz koşu oyunu gibi Space Heads de kilidi açılabilir çok sayıda öğe sunuyor. Oyun esnasında topladığımız elmasları farklı karakterlerle oynamak, uzay gemimize kalkan, hızlanma gibi takviyeler almak için kullanıyoruz. Ancak gerek karakterlerin gerekse de büyük kolaylık sağlayan güçlendiriciler oldukça pahalılar. Yani oyunu uzun süre oynamayı seçmezseniz ne yazık ki gerçek para ile elmas satın almak zorundasınız.

Japon anime filminden esinlenerek hazırlanmış görselleri, atmosfere uygun müzikleriyle dikkat çeken Space Heads, sonsuz koşu oyunlarından keyif alanlar için iyi bir alternatif.

Erkan Calp

Space Heads

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Space Heads, iPhone ve iPad'inizde oynayabileceğiniz hem görsel hem de oynanış olarak kaliteli bir uzay oyunu.

Space Heads, imkansızı başarmek için sürekli bir mücadele içerisinde olan kahraman pilotlarla uzayda tehlikeli görevleri tamamlamamız istenen bir iPhone ve iPad oyunu. iOS cihazlarımıza ücretsiz indirebildiğimiz ufak boyutlu ancak oldukça kaliteli bu uzay oyununda farklı uzay gemilerini seçme, pilotlar arasında da seçim yapma şansına sahibiz.

Hem telefon hem de tablette rahatlıkla oynanabilen enfes görsellerle süslenmiş uzay temalı sonsuz koşu oyununda tek amacımız uzay gemimizle olabildiğince gidebilmek. Tabii ki yol boyunca hızımızı kesen çok sayıda engel var. Tünellerin olabildiğince karmaşık yapısı arasından uzay gemimizle ilerleme zorluğu yetmiyormuş gibi elmasları da toplamamız gerekiyor.

Beş farklı pilot ve uzay gemisi seçeneği sunan oyunu zorlu (eğlenceli) kılan bir diğer etmen ise gerçek zamanlı hasar sistemi. Uzay gemimiz çarptığı anda yanlarından dumanlar çıkmaya başlıyor ve ciddi anlamda performans kaybı yaşıyoruz. Bu durumu engellemek adına oyuna başlamadan kalkanı almanızı öneririm. Tabii ki koruma sağlayan kalkan için 1000 elması gözden çıkarmanız gerekli. Elmas demişken, oyunda gerek farklı pilotlarla oynayabilmek, gerekse de uzay gemimizi geliştirebilmek için elmaslarımızı kullanıyor. Elmasları oyun boyunca toplayarak veyahut mağazadan gerçek parayla satın alarak elde edebiliyoruz.

Gittikçe hızlanan oynanışı, hareketli müzikleri, etkileyici ses efektleriyle son derece çekici duran Space Heads oyununu sonsuz koşu tarzında oyunları oynamaktan keyif alan, uzay oyunlarına sıcak bakan herkese öneririm.

Erkan Calp

Space Heads

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Space Heads, Windows Phone telefonunuzda oynayabileceğiniz en iyi uzay oyunlarından biri.

Space Heads, Windows Phone telefonunuzda oynayabileceğiniz hem görsel açıdan hem de oynanabilirlik olarak en kaliteli uzay oyunu. Uzay geminizle tehlikelerle dolu bir tünelde ilerleyerek zorlu görevlerin üstesinden gelmeye çalıştığınız oyunda farklı uzay gemileri ve pilotlarla oynama şansına da sahipsiniz.

Sonsuz koşu türünde hazırlanmış ender uzay oyunlarıdan birisi de Space Heads. Aksiyon dozunun tavan yaptığı oyunda alıştırma bölümünü başarıyla tamamladıktan sonra doğrudan göreve geçiyorsunuz. Göreviniz uzay geminizle olabildiğince uzak noktaya gitmek. Bunun çok basit olduğunu düşünebilirsiniz ancak uzay geminiz git gide hızlandıkça, aralarından silme geçebileceğiniz engeller çıktıkça bunun böyle olmadığını anlıyorsunuz. Öte yandan engeller daha önünüze çıkmadan algılamanız son derece önemli. Aksi halde uzay geminiz o hızla büyük hasar alıyor ve oyuna ya yavaş devam ediyorsunuz, ya da veda ediyorsunuz.

Japon anime filminden esinlendiği söylenen görseller, sürükleyici atmosferin içerisine çeken hareketli müziklerle süslenen uzay oyununda geminizi özelleştirme şansına da sahipsiniz. Özellikle engellere çarpsanız dahi hasar almanızı engelleyen kalkan ve birden hızlandıran güçlendiriciyi almanızı tavsiye ederim. Oldukça fayda sağlayan bu yardımcıları oyun esnasında topladığınız veya gerçek parayla satın aldığınız elmasları kullanarak uzay geminize dahil edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heads Up!

    Heads Up! oldukça eğlenceli bir tahmin etme oyunudur
  • Nitro Heads

    Nitro Heads, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz, canavar kamyonlarla eğlenceli bir maceraya atılacağınız bir yarış oyunudur.
  • Sandbox In Space APK

    Sandbox in Space APK, ister arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza oynayabildiğiniz bir sanal galaksi aksiyon oyunudur.
  • Space Fighter Ultron

    Space Fighter Ultron hızlı ve aksiyon dolu bir mobil oyundur
  • Space Marshals 2

    Space Marshals 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Space Off

    Space Off, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir aksiyon beceri oyunu.
  • Space Junkies: A Space Journey

    Space Junkies: A Space Journey, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde çalışabilen bir platform oyunudur.
  • Battle of Space Racers: A Space Hunter

    Battle of Space Racers: A Space Hunter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir yarış oyunudur.