Space Marshals 2

x
x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME

Space Marshals 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Space Marshals 2 eğer mobil cihazlarınız üzerinde kaliteli ve eğlenceli bir aksiyon oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Space Marshals 2'de kahramanımız şerif Burton suçluları yakalamaya kaldığı yerden devam ediyor. Hatırlanacağı üzere serinin ilk oyununda uzaydaki en azılı suçluların kapatıldığı hapishanede firar olayı gerçekleşmişti ve suçlular galaksinin farklı köşelerine kaçmışlardı. Burton da bu suçluları yakalayıp tekrar parmaklıklar ardına göndermek için yola çıkmıştı. Yeni oyunda bu yolculuğa devam ediyoruz ve sürükleyici bir serüvene atılıyoruz.

Space Marshals 2'nin oyun sistemi top down shooter türündeki klasik kuşbakışı savaş oyunlarına benzese de oyunda taktiksel bir yapı mevcut. Space Marshals 2'de etrafı mermi gölüne çevirmek her zaman en iyi seçenek olmayabiliyor. Kimi zaman gizlice ilerlememiz, kimi zaman sahip olduğumuz ekipmanlardan faydalanarak düşmanlarımızı şaşırtmamız gerekiyor. Oyundaki bölümlere başlamadan önce kahramanımızın hangi silahları ve ekipmanları kullanacağını belirleyebilmekteyiz. Space Marshals 2 içinde birçok farklı silah seçeneği yer alıyor.

Space Marshals 2 oldukça güzel görünen grafiklere ve görsel efektlere sahip.

Can Erdil Şentürk

Space Marshals 2

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
546 MB DOSYA BOYUTU

Space Marshals 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kuşbakışı savaş oyunudur

Space Marshals 2, Pixelbite'ın büyük beğeni kazanan kuşbakısı savaş oyunu serisinin yeni oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Space Marshals 2'de kahramanımız Burton ile maceraya kaldığımız yerden devam ediyoruz. Hatırlanacağı üzere ilk oyunda bir uzay hapisanesinde tutsak olan suçlular firar etmiş, galaksinin farklı köşelerine dağılmışlardı. Burton ile bu suçluların peşine düşmüş, farklı gezegenleri ziyaret etmiştik. İşte Space Marshals 2'de de bu işe kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Space Marshals 2 bilim kurguyu ve vahşi batıyı harmanlayan kendine has bir atmosfere sahip. Oyuncular suçluları yakalayabilmek için oyundaki bölümlerde zekalarını kullanmak zorundalar. Bazen etrafı mermi gölüne çevirmek en etkili çözüm yolu olmayabiliyor. Kimi zaman siper alarak ilerlemeniz, kimi zaman düşmanlarınızın zayıf noktalarını bulmanız kimi zaman da yerinizi belli etmeden gizlice hareket etmeniz gerekiyor. Oyundaki taktiksel yapı çeşitli ekipmanlarla güçlendiriliyor. Dronelar, özel el bombaları, mayınlar gibi ekipmanlar oldukça işimizi kolaylaştırıyor.

Space Marshals 2 içerisinde birçok farklı silah seçeneğine sahibiz. Oyuncular hem tek elle hem de çift elle kullanacakları silahları bölümlerde yanlarında taşıyabiliyorlar. Space Marshals 2'nin grafikleri serinin ilk oyununda olduğu gibi bir hayli başarılı.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Space Marshals

    Space Marshals taktiksel bir kuşbakışı savaş oyunudur
  • Space Grunts 2

    Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Sandbox In Space APK

    Sandbox in Space APK, ister arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza oynayabildiğiniz bir sanal galaksi aksiyon oyunudur.
  • Space Fighter Ultron

    Space Fighter Ultron hızlı ve aksiyon dolu bir mobil oyundur
  • Space Off

    Space Off, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir aksiyon beceri oyunu.
  • Battle of Space Racers: A Space Hunter

    Battle of Space Racers: A Space Hunter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir yarış oyunudur.
  • Space Junkies: A Space Journey

    Space Junkies: A Space Journey, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde çalışabilen bir platform oyunudur.
  • Space Legacy

    Space Legacy, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarıız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.