Space Marshals

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
272 TOPLAM İNDİRME
249 MB DOSYA BOYUTU

Space Marshals taktiksel bir kuşbakışı savaş oyunudur

Space Marshals, Vahşi Batı temasını ve bilim kurguyu aynı hikaye içerisinde birleştiren top down shooter türünde bir mobil aksiyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Space Marshals'ta galaksinin uzak noktalarına yolculuk ediyoruz vve azılı kanun kaçaklarını yakalamaya çalışıyoruz. Oyunda bütün olaylar tarihin gördüğü en büyük hapisane firarıyla başlıyor. Galaksinin en büyük hapisanesinde tutsak olan mahkumlar bir anda farklı gezegenlere kaçıyorlar ve terör estirmeye başlıyorlar. Kahramanımız olan Burton'a da bu azılı suçluları yakalayarak kanuna teslim etmek düşüyor.

Space Marshals bir kuşbakışı savaş oyunu. Oyunda kahramanımızı bir strateji oyunundakine benzer bir şekilde yukarıdan bakan bir kamera açısıyla yönetiyoruz. Bu kamera açısı oyuna taktiksel bir yapı kazandırıyor. Düşmanlarımızı alt etmek için kimi zaman duvarların ve kutular gibi yığınların arkasından saklanarak ilerlememiz gerekbiliyor. Haritayı yukarıdan görebildiğimiz için düşmanlarımızın hareketlerini de takip edebiliyoruz. Direkt olarak düşman üzerine saldırmak her zaman işe yaramayabiliyor. Bölümü geçebilmek için mayınlar, enerji kalkanları, el bombaları ve flaş bombaları gibi çeşitli ekipmanlar kullanabiliyoruz. Düşmanımıza zayıf olduğu noktadan saldırmak ise her zaman işe yarıyor.

Space Marshals güzel grafikleri, heyecanlı bölüm sonu canavarı savaşları ve oldukça eğlenceli oynanışıyla kısa sürede bağımlılık yapıyor.

Can Erdil Şentürk

Space Marshals

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
558 TOPLAM İNDİRME
187 MB DOSYA BOYUTU

Space Marshals kuşbakışı kamera açısıyla oynadığınız bir aksiyon oyunudur

Space Marshals kendine has oyun yapısıyla size benzersiz bir oyun deneyimi  ve bolca eğlence sunan bir mobil aksiyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz top down shooter türünde bir oyun olan Space Marshals'da bilim kurgu ve Vahşi Batı teması birleşmekte. Uzayın derinliklerinde geçen oyunda herşey azılı suçluların hapishaneden kaçmasıyla başlıyor. Biz de farklı gezegenlere kaçan bu suçluları birer birer yakalayarak tekrar tutuklamaya çalışan bir kahramanı yönetiyoruz ve maceraya atılıyoruz.

Gerçek zamanlı savaş sistemine sahip olan Space Marshals'ı kuşbakışı kamera açısıyla oynamaktayız. Oyun oynanış olarak bize hafiften 90'larda oynadığımız klasik strateji oyunu Commandos'u hatırlatıyor. Bazı görevlerde düşmanlarımızın dikkatini çekmeden ve görüş alanlarına girmeden ilerlememiz gerekiyor. Bunu gerçekleştirebilmek için ise farklı kostümleri kullanabiliyoruz veya çevredeki duvarların ve diğer yapıların arkasına saklanarak ilerleyebiliyoruz. Susturucuya sahip silahları kullanarak düşmanlarımızın sayısını azaltabilmemiz de mümkün. Bunun yanında direkt olarak çatışmaya da girrmekteyiz. Oyunun savaş sistemi gerçek zamanlı olsa da oldukça taktiksel bir yapıya sahip. Düşmanlarımızı yenmek için direkt olarak karşılarına çıkmak yerine onlara zayıf noktalarından saldırmalı, mermilerine karşı saklanmalı ve el bombası, kalkan, mayın gibi ekipmanlardan yararlanmalıyız.

Space Marshals çizgi roman tadında oldukça hoş grafiklerle donatılmış. Hem güzel görünen, hem de eğlenceli bir oynanışa sahip olan Space Marshals verdiğiniz parayı hakedecek bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Space Marshals 2

    Space Marshals 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Sandbox In Space APK

    Sandbox in Space APK, ister arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza oynayabildiğiniz bir sanal galaksi aksiyon oyunudur.
  • Space Fighter Ultron

    Space Fighter Ultron hızlı ve aksiyon dolu bir mobil oyundur
  • Space Off

    Space Off, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir aksiyon beceri oyunu.
  • Space Junkies: A Space Journey

    Space Junkies: A Space Journey, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde çalışabilen bir platform oyunudur.
  • Battle of Space Racers: A Space Hunter

    Battle of Space Racers: A Space Hunter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir yarış oyunudur.
  • Space Legacy

    Space Legacy, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarıız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Space Warrior: The Origin

    Space Warrior: The Origin, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.