Space Snake

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Ketchapp'ın yılan oyunu orijinali kadar eğlenceli

Space Snake, Ketchapp’ın Android telefonlarda oynanabilen yılan oyunu. Neon stili grafiklerinin yanında özgün müzikleriyle kendisine çeken arcade oyunda tuzaklarla dolu platformda sürekli büyüyerek ilerlemeye çalışıyorsunuz.

Nokia telefonlarda yüklü gelen yılan oyununun verdiği heyecanı vermiyor elbette ama en az orijinali kadar eğlenceli oynanış sunuyor. Ketchapp’ın yılan oyununda dikeylemesine sürünerek ilerlediğiniz bir platformda mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Geometrik şekillerin dibine yerleştirilen parlak objelere dokunarak büyüyorsunuz. Platformda engel teşkil eden objeler kadar kendisine de odaklanmanız önemli. Çünkü platformda boşluklar da mevcut.

Yılanın kontrolünü sağlamak oldukça kolay. Parmağınızı sola veya sağa sürüklemeniz yeterli oluyor. Zaten oyunun başlangıcında eğitim bölümü mevcut.

Erkan Calp

Space Snake

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
191 MB DOSYA BOYUTU

Ketchapp'ın yılan oyunu

Space Snake, Ketchapp’ın iOS platformuna da ücretsiz çıkardığı yılan oyunu. Seneler öncesinin Nokia telefonlarında oynadığımız yılan oyunu kadar eğlenceli oynanış sunuyor. Parlak grafikleri, atmosfere alan hareketli müzikleri, kolay kontrolleriyle mobildeki en iyi yılan oyunlarından biri.

Ketchapp’ın yılan oyununda üç boyutlu tasarlanmış bir platform üzerinde sürükleniyoruz. Klasik yılan oyunundaki gibi olabildiğince büyümeye çalışıyoruz ancak büyümemizi sağlayan objeler, tuzaklarla dip dibe koyulmuş. Ayrıca platformun bazı noktalarında boşluklar mevcut. Sadece engellere veya platformun alt bölümüne odaklanırsanız fazla yaşama şansınız yok. Bu arada yılanın kontrolünü sağlamak için tek yapmanız gereken; sağa veya sola dokunup sürüklemek.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snake io APK

    Snake io APK, klasik yılan oyununu online ve farklı modlarla oynanan çok daha heyecanlı sürümü. Yılan oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz de oynanıyor.
  • Color Snake

    Klasik yılan oyununa Ketchapp yorumu
  • Snake Game

    Snake Game, klasik yılan oyununu oynamayı özleyenler için geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir Android yılan oyunu.
  • Bubble Snake

    Bubble Snake, klasik yılan oyunu üzerinde değişiklikler yapılarak hazırlanan farklı, renkli ve eğlenceli bir Android beceri oyunudur.
  • Snake Off

    Snake Off, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz online yılan oyunu.
  • Snaker.io

    Arenadaki en büyük yılan olun!
  • Snake Towers

    Snake Towers, bilinen ilk mobil oyunlardan biri olan yılan oyununun güncellenmiş bir hali olarak Android platformunda karşımıza çıkıyor.
  • Snake Defender

    Snake Defender, eski klasik yılan oyununu uzay oyunları ile birleştirerek ortaya çıkarılan yepyeni bir rol yapma oyunu.