Spectrum

x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
65 MB DOSYA BOYUTU

Spectrum, üç gözlü bir varlığı portallara ulaştırmaya çalıştığınız 3 boyutlu platform oyunu.

Spectrum, parlak renklere boyanmış şekillerden oluşan soyut bir dünyada üç gözü olan bir yaratığı kontrol ettiğimiz üç boyutlu platform oyunu.

60 bölüm boyunca garip görünümlü varlığın portallara ulaşmasına yardımcı olduğumuz oyunda karşımıza çıkan tüm engeller hareketli ve hareketimize göre şekil değiştirebiliyor. Stilize edilmiş şekillerle karşılaştığımız labirenti andıran platformda yolumuzu bulmak çok basit olmasına karşın ilerlemek aynı basitlikte olmuyor. Canımızı bir anda bitiren tuzaklar akıllıca noktalara gizlenmiş.

Hem dokunmatik kontroller yardımıyla hem de cihazımızı eğerek oynayabildiğimiz platform oyunda bölüm bölüm ilerliyoruz ve her bölümde 3 hedefi tamamlamamız isteniyor. İki boyutlu platform oyunlarından sıkıldıysanız soyut dünyanın kapılarını aralayan bu oyunu indirip oynamanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

Spectrum

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
105 MB DOSYA BOYUTU

Spectrum, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz 3 boyutlu platform oyunu.

Spectrum, iPhone ve iPad cihazınızda oynayabileceğiniz üç boyutlu görsellere sahip platform oyunu. Bizleri şekil ve parlak renklerden oluşan soyut bir dünyanın içerisine alan oyunda üç gözlü bir varlığın yerine geçiyoruz. Amacımız garip görünümlü bu varlığın portallara ulaşmasını sağlamak.

Karanlık güçleri temsil eden üç gözlü varlığı portallara ulaştırmak son derece zor. Karşımıza çıkan engeller hareketli yapıda ve ilerledikçe değişmeye başlıyorlar. Engeller arasından kendimizi sıyırmanın tek yolu doğru zamanı kollamak. Ufak oluşumuzun avantajını da kullanarak bunu başarıyoruz. Varlığı kontrol etmek içinse cihazımızı eğme veya dokunmatik tuşları kullanmanın yanı sıra Mfi uyumlu kontrolcüden yardım alıyoruz.

Bölüm bölüm ilerlediğimiz oyunda her bölümde 3 hedefe ulaşmamız gerekiyor ve toplamda 60 bölüm bulunduğundan oldukça uzun bir oynanışa sahip.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spectrum Break

    Eğlenceli ve sürükleyici bir beceri oyunu
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu