Speed Cameras

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
415 TOPLAM İNDİRME

Speed Cameras uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan yollardaki radarları ve hız sınırlarını tespit edebiliyorsunuz.

Speed Cameras uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlanmış bir Türkiye hız kamerası ve radar tespiti uygulaması olarak karşımıza çıktı. Özellikle sık sık ceza yiyen ve artık hız radarlarından uzak kalmak isteyenlerin beğeneceğini düşünüyorum. Oldukça kolay kullanılır olan ve onlarca farklı özelliğe sahip olan Speed Cameras, hız kamerası Türkiye sonuçlarını oldukça net bir şekilde sunabiliyor.

Hem yollar üzerinde sabit olarak konuşlandırılmış radarların konumlarını içerisinde barındıran, hem de gezici radarlara sahip olan uygulama, ayrıca bulunduğunuz yoldaki hız limitlerini de size bildiriyor ve hızınızı GPS üzerinden takip ederek hız sınırını aşmanız halinde sizi uyarıyor. Böylelikle ceza yeme olasılığınız oldukça düşüyor ve aynı zamanda can güvenliğiniz için de sınırlar içerisinde kalmanız mümkün oluyor.

Hız limiti ve uyarılarını Google Haritalar uygulaması içerisinde de gösterebilmesi sayesinde aynı anda hem navigasyon hem de hız kontrolü sağlamak da mümkün. Eğer kısa bir süre önce tespit ettiğiniz bir radar varsa bu radarın konumunu kendiniz de uygulamaya bildirebiliyor ve diğer kullanıcıların radara yakalanmalarına engel olabiliyorsunuz.

Otomobilinizin camına hızınızı yansıtabilen ve böylece anlık olarak hızınızı GPS üzerinden kolayca görmenizi sağlayabilen uygulama, bilhassa gece sürüşlerinde ön camınızda güzel bir görüntü oluşturuyor. Gittiğiniz mesafeleri ve sürüş karakterinizi de analiz edebilen Speed Cameras, böylelikle yaptığınız hataları görerek gelecekte daha uygun bir şekilde aracınızı sürmeniz için ihtiyaç duyacağınız bilgileri size sağlıyor.

Uygulamanın bazı özelliklerinin premium olarak uygulama içi satın alma seçenekleri olarak sunulduğunu da belirtmek gerek. Ancak temel hız ve radar tespiti işlemleri için güvenle kullanabileceğinizi düşünüyorum. Lakin sadece uygulamaya güvenerek hız yapmaktan da kaçının çünkü uygulamada henüz yeri gösterilmeyen radarlar da mevcut.

Yiğit Ekim Demir

Speed Cameras

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
297 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Speed Cameras uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan yollardaki radarları kolayca tespit edebiliyorsunuz.

Speed Cameras uygulaması, bir Türkiye hız kamerası ve radar tespiti uygulaması olarak karşımıza çıktı ve iPhone yahut iPad kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor. Oldukça sade ve anlaşılır bir arayüzden onlarca özelliği sunmayı başarabilen uygulama, devamlı olarak yollarda olanların hem güvenli bir sürüş yapmalarını sağlayacaktır hem de onları yiyecekleri trafik cezalarından kurtaracaktır.

Bulunduğunuz yol üzerindeki hız sınırlarını size bildiren ve bunun yanında mobil yahut sabit radarların konumlarına da sahip olan uygulama, tespit ettiğiniz radarları uygulamaya eklemenize de izin veriyor. Hız kamerası Türkiye özelliği sayesinde ne zaman nerede yakalanacağınız konusunda korkacağınız bir şey kalmıyor ve güvenle yolunuza devam edebiliyorsunuz.

Hem Türkiye'de hem de dünyada oldukça geniş bir radar tespit ağına sahip olan uygulama, böylelikle nerede olursanız olun bir asistana sahip olmanızı sağlıyor. Aynı zamanda GPS ile hız tespiti de yapabilen Speed Cameras, yaptığınız hızı daha sonra arabanızın ön camına da yansıtabiliyor ve gerçek hızınızı görerek yolculuğunuzu sürdürebiliyorsunuz.

Ancak uygulamanın tüm özelliklerinin ücretsiz olarak sunulmaması ve pek çoğu için aylık üyelik gerektirmesi büyük bir dezavantaj. Tabii ki çalışırken internet bağlantısı ve bazı özellikleri için GPS sistemi gerektirmesi nedeniyle çok uzun süreli yolculuklarda mobil cihazınızın pil dayanımının oldukça düşmesine sebep olacaktır.

Eğer yeni bir hız kamerası tespiti uygulaması arıyorsanız iOS cihazlarınızdan göz atmadan geçmemeniz gerekenler arasında.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Speed Gun

    Speed Gun, cihazın kamerası aracılığıyla görüntülenen nesnenin hızı ölçen bir mobil uygulamadır.
  • Spyglass

    Spyglass uygulaması ile bilmediğiniz yerlerde yönünüzü kolayca bulabilirsiniz.
  • Path Guide

    Path Guide uygulamasıyla bilmediğiniz kapalı alanlarda kolayca yön bulabilmeniz artık çok kolay.
  • SpotAngels

    SpotAngels uygulaması ile aracınızla park yeri bulmanız kolay hale geliyor.
  • İBB Yol Gösteren

    İBB Yol Gösteren uygulaması ile gitmek istediğiniz noktalara en uygun rotayı tercih edebilirsiniz.
  • Need for Speed APK

    Need for Speed APK, mobildeki en iyi grafiklere sahip araba yarışı oyunu. Drift, drag, tüm yarışları yapabildiğiniz oyun, dünyanın en gözde arabalarını içeriyor.
  • Top Speed APK

    Top Speed APK Android yarış oyunu, arcade tarzı araba yarışlarını sevenlere hitap ediyor. Oynaması ücretsiz mobil araba yarışı oyunu arayanlara öneririz.
  • Wisepilot

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz navigasyon uygulamasıdır.