Speed Rivals

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
194 TOPLAM İNDİRME

Speed Rivals ile hız sınırlarını zorluyoruz

Speed Rivals kendine has bir yapıya sahip olan ve yüksek eğlence sunan bir mobil yarış oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunu olan Speed Rivals'ta bizi tamamen farklı bir yarış deneyimi beklemekte. Oyunda araçlarımızı standart arkadan görünümün yerine kuşbakışı olarak yönetiyoruz. Bu da oynanışı direkt olarak etkiliyor ve heyecanı arttırıyor. Yüksek hızlarda giderken virajları almak büyük bir heyecan yaratıyor.

Speed Rivals güzel grafiklere sahip olan bir oyun. Araçlar, yarış pistleri ve aydınlatmalar detaylı görünümlere sahipler. Oyunda aracımızı kontrol etmek için 2 farklı kontrol yönteminden birini tercih edebiliyoruz. Dilersek oyunu hareket sensörü yardımıyla, dilersek sanal dokunmatik kontroller aracılığıyla oynayabiliriz.

6 faklı yarış pisti seçeneğinin yer aldığı Speed Rivals'da 6 farklı aracı da kullanabiliyoruz. Bu araçların herbiri kendilerine özel sürüş dinamiklerine sahip. 3 farklı oyun moduna sahip olan Speed Rivals size uzun süren bir eğlence sunmakta.

Can Erdil Şentürk

Speed Rivals

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME

Speed Rivals klasik tarzda eğlenceli bir yarış oyunudur

Speed Rivals eğer yarış oyunu oynamayı seviyorsanız oldukça hoşunuza gidecek bir mobil araba yarışı oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Speed Rivals'da standart parlak boyalı yarış arabaları yerine çamur ve kir içindeki canavarları yönetiyoruz ve rakiplerimizle kıyasıya mücadele ediyoruz. Speed Rivals oynanış olarak da benzerlerinden farklı bir yarış oyunu.

Speed Rivals'da araçlarımızı kuşbakışı görüş açısını kullanarak yönetmekteyiz. Bu kamera açısı oyuna bambaşka bir oyun tecrübesi kazandırmakta. Klasik yarış oyunlarını hatırlatan bu yapı kaliteli 3 boyutlu grafikler ve aydınlatmalarla birleşmekte.

Speed Rivals oyunculara 2 farklı kontrol yöntemi sunuyor. Oyunu dilerseniz hareket sensörünü kullanarak, dilerseniz sanal dokunmatik kontrolleri kullanarak oynayabilmektesiniz.

Speed Rivals oyunculara 3 farklı oyun modu altında 6 farklı pistte yarışma imkanı veriyor. Ayrıca 6 adet yarış arabası kendilerine has sürüş dinamikleriyle oyunculara sunulmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Top Speed 2: Drag Rivals & Nitro Racing

    Sevilen drag yarışı oyunu yeniden hız tutkunlarıyla!
  • Moto Rivals

    Moto Rivals mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Car Rivals: Real Racing

    Car Rivals: Real Racing bolca eğlence sunan bir yarış oyunudur
  • Motorsport Rivals: Team Game

    Motorsport Rivals: Team Game, sürüş becerilerinizi es geçerek, strateji mantığınızı göstermeyi hedefliyor.
  • Racing Rivals

    Racing Rivals oldukça kaliteli bir drag yarışı oyunudur
  • Rivals Rage

    Rivals Rage, silahlarla donatılmış araçlarla yarıştığınız ücretsiz Android oyunu.
  • Top Speed APK

    Top Speed APK Android yarış oyunu, arcade tarzı araba yarışlarını sevenlere hitap ediyor. Oynaması ücretsiz mobil araba yarışı oyunu arayanlara öneririz.
  • Drag Rivals 3D

    Drag yarışlarına katılıyoruz.