Speed-X

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6,662 TOPLAM İNDİRME
0.07 MB DOSYA BOYUTU

Speed-X ile bilgisayarınızda kullandığınız RAM'i en düşük seviyede tutabilir ve sisteminizi kararlı hale getirebilirsiniz.

Bilgisayarınız başında yaptığınız her işlem sisteminizden RAM'inizin azalmasına neden olur.Buda şu demektir ki siz her çalıştırdığınız yazılım da ,kullandığınız her dosyada sisteminiz hali hazırdaki RAM'e ihtiyaç duyar.Yani RAM'iniz ne kadar yüksekse o kadar bilgisayarınızda yapabileceğiniz işlem sayısı artar.

Speed-X te işte bu noktada kendini gösteriyor.Tüm bunları yaparken sisteminizi yormamak,harcadığınız RAM üzerinden kesilen miktarları düzenlemek yazılımın başlıca özellikleri.Yazılımın çalışır vaziyetteyken tek hedefide RAM'i düşürmek.

"RAM Recevered during current session"başlığı sizin programı çalıştırdığınız andan itibaren Speed-X in düzelttiği yani indirdiği RAM miktarı," RAM Recovered after Speed-X installation" kısmı ise yazılımı bilgisayarınıza kurduğunuz andan itibarenki toplam düzeltilen RAM miktarı oluyor.

Programın kullanımı hakkında detaylı bilgi için Tıklayın.

 

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My HDD Speed

    My HDD Speed programı ile sabit disklerinizin okuma ve yazma hızlarını anlık olarak ölçebilirsiniz.
  • Windows Memory Speed Up

    Windows Memory Speed Up ile bilgisayarınızın belleğini daha verimli kullanabilirsiniz
  • PC Speed Up

    Faydalı ve güvenilir araçlara sahip olan PC Speed Up yavaşlamış bilgisayarları detaylı olarak temizliyor ve daha hızlı çalışmalarını sağlıyor.
  • Warp Speed PC Tune-up Software

    Warp Speed PC Tune-up Software ile bilgisayarınızın daha hızlı çalışmasını sağlayabilirsiniz
  • CPU Speed Professional

    CPU Speed Professional AMD ve Intel marka işlemcilerin performanslarını ölçerek web sitesine kaydeder. Bu sayede dünyadaki diğer kullanıcıların işlemci performanslarıyla kendinizinkini karşılaştırabilirsiniz.
  • X-ThinPro 6.3

    Microsoft Windows ve X-Windows sistem ortamlarını birleştiren bir X-Server. X-ThinPro, bir PC'yi standart PC'den tam fonksiyonlu X-terminaline dönüştürmek için pahalı olmayan fakat güçlü ve etkili bir yoldur.
  • MiTeC System Information X

    MiTeC System Information X, bilgisayarınız üzerindeki donanımlarla ilgili bilgi edinebileceğiniz ücretsiz bir sistem bilgisi görüntüleme programıdır.
  • WinSysClean X

    Windows kayıtlarını temizlemek için kullanabileceğiniz WinSysClean tek tıkla çalışan kolay kullanımıyla işletim sisteminizin hızlanmasını sağlıyor.