Speedway Challenge 2019

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

En iyi motosiklet sürücü olmaya çalışacağız.

Mobil platformda başarılı oyunlar ile bilinen Berobasket şu sıralar Speedway Challenge 2019 ile oyuncuların yüzünü güldürüyor.

Mobil yarış oyunları arasında yer alan ve Speedway Challenge 2019 ile mobil platformda eğlenceli ve bir o kadar da adrenalin dolu anlar geçireceğiz. Birbirinden zorlu motosiklet yarışlarına katılacğaımız oyunda birbirinden farklı modları da deneyimleyebileceğiz.

Kariyer modununda yer aldığı oyunda sürücümüzü ve motorumuzu seçerek dünyanın dört bir yanında farklı yarışlarda boy gösterebilecek ve efsanevi bir yarışçı olabilmek için ilerleyeceğiz. Oyun içerisinde oldukça basit grafik açıları yer alacak. Oyuncualr bu grafik açılarında eğlenceli anlara daha çabuk adapte olabilecekler.

Tamamen ücretsiz olarak hem Android hem de İOS platformunda oynanan Speedway Challenge 2019, günümüzde 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

Speedway Challenge 2019

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
230.8 MB DOSYA BOYUTU

En iyi motosiklet sürücü olmaya çalışacağız.

Mobil platformda oyuncuları eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı dakikalar yaşatan Speedway Challenge 2019 keyifle oynanmaya devam ediyor.

Mobil yarış oyunları arasında oldukça popüler olan ve oyuncular tarafından olumlu olarak yorumlanan Speedway Challenge 2019 günümüzde 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanıyor.

Hem Android hem de İOS platformunda oynaması ücretsiz olarak yayınlanan mobil yarış oyununda birbirinden farklı modlar eşliğinde benzersiz yarışlara katılacağız. Başarıl ıbir motosiklet sürücüsü olmak için mücadele edeceğimiz yapımda kariyer modu ile efsanevi bir yarışçı olacak, lig modu ile benzersiz kupalar için yarışabileceğiz.

Oldukça renkli içeriklere ve basit grafik açılarına sahip olan oyun, oynaması ücretsiz olan yapısı ile de oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Berobasket imzası ile geliştirilen ve yayınlanan Speedway Challenge 2019 kitlesini artırmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Speedway Challenge 2020

    Farklı zorluklara sahip yarışlara dahil olacağız.
  • Wheelie Challenge

    Renkli bir yarış oyunu oynayacağız.
  • Bike Stunt Challenge

    Engellerle dolu yarış pistlerinde rakiplerinize karşı kıyasıya mücadelelerde bulunacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Stunt Car Challenge

    Klasik araçlar süreceğiz.
  • Stunt Car Challenge 3

    Farklı araç modelleri ile akrobatik hareketler yapacağız.
  • Bike Racer 2019

    Tehlikelerle dolu parkurlarda yarışacağız.
  • Slippery Slides

    Eğlenceli bir yarış dünyasına katılacağız.
  • Revolution Futbol Menajeri 2019

    Futbol takımı yöneteceğiz.