Spellsouls: Duel of Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Bağımlısı olabileceğiniz bir MMORPG tarzı mobil oyun

Spellsouls: Duel of Legends, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden güçlü karakterlere sahip olan oyunda amacınız rakiplerinizi alt etmek ve mücadeleyi kazanmak.

Hızlı ve tempolu bir mobil strateji oyunu olarak nitelendirebileceğim Spellsouls: Duel of Legends, arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Farklı türde ve güçte karakterleri de kontrol edebileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmalı ve tüm müsabakalardan galip çıkmalısınız. Yüksek kaliteli grafikleri ve büyüleyici atmosferiyle de karşımıza çıkan oyunda stratejik hamleler yapmanız gerekiyor. Eğer MMORPG tarzı oyunları oynamayı seviyorsanız Spellsouls oyununu da beğenerek oynayabileceğinizi söyleyebilirim. Kendi takımınızı kurup rakiplerinizle kıyasıya mücadele ettiğiniz oyunda goblinlerden uzaylılara kadar pek çok farklı ırkta karaktere yer alıyor. Spellsouls oyunu sizleri bekliyor.

Spellsouls oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Spellsouls: Duel of Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Zevkli zaman geçirebileceğiniz harika bir mobil strateji oyunu

Spellsouls: Duel of Legends, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil strateji oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda kıyasıya mücadele ediyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz harika bir mobil strateji ve rol yapma oyunu olan Spellsouls, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Yüksek kaliteil grafikleri ve MMORPG tarzı oynanışıyla dikkat çeken oyunda farklı ırka sahip karakterleri kontrol edebiliyor ve güçlerinizi sergiliyorsunuz. Reflekslerinizi çok iyi bir şekilde kullanmanız gereken oyunda kontrol ettiğiniz karakteri güçlendirerek rakiplerinize saldırıyor ve savunma yapıyorsunuz. Kendi takımınızı da kurabileceğiniz oyunda ticaret de yapabiliyorsunuz. Birbirinden heyecanlı maçlara dahil olmak için Spellsouls'u mutlaka denemelisiniz. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız bağımlısı olabileceğinizi söyleyebilirim.

Spellsouls oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • New Romance of the Three Kingdoms

    Harika deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Art of War: Legions

    Harika bir strateji oyunu
  • DreamWorks Universe of Legends

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen DreamWorks Universe of Legends mobil oyunu, efsaneleşmiş DreamWorks karakterleriyle kendi evreninizi savunacağınız kaliteli bir rol yapma oyunudur.
  • Tome of Heroes

    Tome of Heroes mobil oyunu strateji ve rol yapma oyun tarzlarını aynı anda bünyesinde barındıran çok oyunculu bir mobil oyundur.
  • Teamfight Tactics

    Teamfight Tactics APK, League of Legends oyunu geliştiricilerinin PvP strateji oyunu.
  • Viking: Heroes War

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil strateji oyunu
  • Three Kingdoms : The Shifters

    Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz eşsiz bir strateji oyunu
  • League of Legends: Wild Rift

    League of Legends: Wild Rift ile sürükleyici bir MOBA dünyasını deneyimleyeceksiniz.