Sphere

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,209 TOPLAM İNDİRME

Sphere uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizde 3 boyutlu fotoğraflar çekebilirsiniz.

Sphere uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir fotoğraf çekme uygulaması ancak benzer pek çok uygulamanın aksine kendine özgü bir yeteneğe sahip olan uygulama sayesinde fotoğraflarınız sanki birer gerçek an gibi görünecekler. Sadece fotoğraf çekmeyen, fotoğraflarınızdan 3 boyutlu küreler yaratabilen uygulama, böylece arkadaşlarınızla ve ailenizle kolayca gittiğiniz yerleri, bulunduğunuz organizasyonları ve diğer istediğiniz şeyleri 3 boyutlu olarak paylaşmanızı sağlıyor. Hazırlanan küreler 3 boyutlu oldukları için sanki orada yer alıyor gibi görüntülemek ve gezmek mümkün oluyor.

Uygulamanın hazırladığı bu kürelere sphere adı veriliyor ve uygulama vasıtasıyla başarılı bir şekilde keşfedilebilir sphereler yaratılıyor. Bunu yapmak için uygulamanın size önerdiği şekilde bulunduğunuz konumun tüm açılardan fotoğraflarını çekmek gerekiyor ve daha sonra birleştirilen bu fotoğraflar Sphere hesabınıza kaydediliyorlar.

Sphere ile hazırladığınız fotoğraflarınız online Sphere hesabınızda saklanacaklardır ve daha sonra bu fotoğrafları masaüstü bilgisayarınızdan da görüntüleyebilirsiniz. Aynı zamanda, arkadaşlarınız mobil cihazlarında uygulamaya sahiplerse sizin fotoğraflarınızı da görüntüleyebilirler.

Her ne kadar yepyeni ve farklı bir fotoğraf çekme deneyimi yaratsa da uygulamanın sahip olduğu kolay arayüz sayesinde bir kaç dakika içerisinde bu özelliklere alışmak mümkün hale geliyor ve hepsi ücretsiz olarak sunuluyor. Hem fotoğraf çekmek hem de görüntülemek çok kolay şekilde düzenlendiği için pek çok mobil cihazda herhangi bir performans sorunuyla da karşılaşılmıyor. Ancak alt düzey Android cihazların fotoğraf çekimlerini 3D olarak işlemek için güç kullanımı fazla düzeyde olabilir ve pil tüketimini arttırabilir.

Yiğit Ekim Demir

Sphere

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
137 TOPLAM İNDİRME

Sphere uygulamasını kullanarak 360 derecelik 3D fotoğraflar çekebilir ve istediğiniz yerleri yeniden keşfedebilirsiniz.

Sphere uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak bulunduğunuz mekanın fotoğraflarını çekebileceğiniz ve daha sonra bu fotoğrafları bir küre içerisine yerleştirerek üç boyutlu ve 360 derecelik gerçek bir deneyim elde edebileceğiniz ilginç uygulamalardan bir tanesi. Küreye yerleştirmek üzere çektiğiniz tüm fotoğrafları bir araya getiren uygulama, hem gezmeyi sevenler hem de arkadaşlarıyla eğlenceli vakit geçirmeyi sevenler için biçilmiş kaftan diyebilirim.

Egzotik ya da tarihi bir yer gezdiğinizde, tek yapmanız gereken Sphere uygulamasını açmak ve uygulamanın sizden talep ettiği şekilde fotoğrafları çekmek. Her ne kadar ilk bir kaç seferde en güzel fotoğrafı çekmek zor olsa da bir kaç denemenin ardından kendi kürelerinizi en kolay şekilde yaratabileceksiniz.

Uygulama tamamen ücretsiz olarak sunuluyor ancak maalesef iPad sürümü sadece kürelerinizi görüntülemek için kullanılabiliyor. Aynı zamanda, çektiğiniz fotoğrafların küre olarak görüntülenebilmesi için cihazda Sphere uygulamasının yüklü olması gerekiyor.

Uygulamanın arayüzü size ne yapmanız gerektiğini anlatıyor ve oldukça kolay. İlk bir kaç dakikanın ardından nasıl kullanılabileceğini tamamen çözmüş olacaksınız. Eğer anılarınızı canlı tutmaktan hoşlanıyor ve onları yeniden yaşamak istiyorsanız uygulamayı kaçırmamanızı öneriyorum. Son zamanların en ilginç uygulamalarından bir tanesi.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Elvin: The Water Sphere

    Elvin: The Water Sphere mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Lost Sphere

    Küreyi dengede tutarak hedef noktaya ulaştırmalısınız.
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.