Spider Square

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Günümüzün moda beceri oyunlarına meydan okuyan multiplayer seçenekleriyle dikkat çeken Spider Square tamamen ücretsiz.

Flappy Bird belli bir başarı trendi yakaladıktan sonra benzer oyun modellerini deneyip orjinal kalmaya çalışan oyunlara rastladığımız oluyor. Spider Square de buna benzer bir çalışma. Android için çıkan bir beceri oyunu olan Spider Square, sürekli ağ atarak engebelere çarpmadan ilerlemeye çalıştığını bir oyun.İşin güzel olan bir başka yanı multiplayer oyun seçenekleriyle rakiplere karşı yarışabiliyor olmanız.

Oyunu oynadıkça daha fazla puan kazanıyorsunuz veya uygulama içi satın alma seçeneklerinin de yardımcı olacağı şekilde yeni karakterler açabiliyorsunuz. Bu karakterler arasında mobil oyun dünyasında popüler olan Flappy Bird, Angry Birds ve benzeri oyunlardan ünlü olan avatarlara rastlayacaksınız. İster tek, ister başkalarına karşı, Spider Square ile oynayacağınız oyun hemen hemen aynı. Basit ve eğlenceli bir macera sizleri bekliyor olacak.

Android telefon ve tablet kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan bu oyun yeni bir hit olmak için lazım olan her türlü keyif unsurlarına sahip. Sezgisel kontrolüyle ön plana çıkan bu refleks oyunu parmaklarına güvenenlere başarılı bir rekabet ortamı sunuyor.

Alper Çetiner

Spider Square

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
77.7 MB DOSYA BOYUTU

Spider Square, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.

Spider Square, refleks gerektiren oyunları seven kullanıcıların oynamak isteyeceği bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda, sürekli ağ atarak engebelere çarpmadan ilerlemeye çalışıyoruz. Tabii bu oyunun en güzel tarafı multiplayer oyun seçeneği ile rakiplere karşı da yarışabiliyoruz oluşumuz.

Oyunu nasıl oynadığımıza gelince, basit bir oynanış yapısı olsa da oynadığımız karakteri yönetmek gerçekten oldukça zor bir zanaat. Ekrana basılı tutarak ağımızı fırlatıyoruz ve çok hızlı bir şekilde ilerlememiz gerekiyor. Platformun zor olması biraz canınızı sıkacaktır ama oyunu zevkli kılanda bu zorluklar oluyor. Ve ilk paragrafta da değindiğim gibi multiplayer moduna alıştıktan sonra oyun daha eğlenceli hale geliyor. Karşımıza çıkan altınları toplamamız gerektiğini de unutmayalım.

Oyun Özellikleri:

  • Online oynama keyfi
  • Apple TV'de oynama imkanı
  • Replay Kit: Sürekli hatırlamak istediğiniz oyunlarınızı kaydedin.
  • 3D Touch desteği
  • iCloud ile başka cihazlarda eşitleme
  • Basit, sezgisel kontroller
  • 2 Zorluk modu
  • Minimal tasarım
  • Liderlik tablosu ve başarılar

Eğer reflekslerinize güveniyorsanız Spider Square oyununu ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Eğlenceli bir beceri oyunu arayanlara mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

Spider Square

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Spider Square, tek başınıza veya dünya genelinde kişilerle oynayabileceğiniz ağ fırlatma oyunu.

Spider Square, Bird Climb’ın yapımcılarından yepyeni bir beceri oyunu. Örümcek adam rolünü üstlendiğimiz oyunda tehlikeli engellerle dolu platformda salına salına ilerliyoruz.

Son olarak Windows Phone platformunda karşımıza çıkan çok oyunculu beceri oyununda ilginç karakterlerle ağımızı atarak ilerlemeye çalışıyoruz. Olabildiğince ilginç karakterlerimizi platform üzerinde ilerletmek için sürekli olarak ağ atmamız gerekiyor. Ekrana basılı tutarak ağımızı fırlatıyor ve bunu seri şekilde yaparak yol alıyoruz. Karakterimizle bunu başarabilmek biraz zor. Çünkü platform çok girintili çıkıntılı yapıda ve oyuna devam edebilmemiz açısından yolumuza olmadık yerde çıkan altınları toplamamız gerekiyor.

Spider Square, tek oyunculu modda da oldukça zevkli ancak çok oyunculu modunu da kesinlikle denemenizi öneririm. Aynı platformda başkalarıyla sallana sallana ilerlemek büyük keyif veriyor. Tabii ki rakibimizle aynı anda ilerlememiz gerektiğinden biraz zor.

Göze hoşa gelen, uzun süreli oynanışta dahi yormayan minimal görsellerle süslenmiş oyunda karakterlerle ağ atarak ilerlemenin yolu ekrana dokunmaktan geçiyor. Ancak ekrana ne kadar sıklıkta ve sürede basacağınızı çok iyi ayarlamanız gerekiyor. Çok kısa basarsanız ağı atmıyor; uzun basarsanız da fazla tepeye çıkıyor, önünüzdeki engele tosluyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Square Hero

    Square Hero, herkesin keyifle oynayabileceği bir aksiyon odaklı beceri oyunu.
  • Super Square

    Super Square, şekiller üzerine kurulu zor - bağımlılık yapan refleks oyunları arasında.
  • Square Box

    Square Box, Androi işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde zorlanarak oynayabileceğiniz bir oyundur.
  • Gravity Square!

    Gravity Square!, girintili çıkıntılı platformda bazen baş aşağı durarak ilerlemeye çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Spider Ninja

    Spider Ninja akıcı oyun yapısına sahip bir ninja oyunudur
  • Square Bird

    Yumurta kuleleri inşa et ve duvarları geç.
  • Spider Ball

    Örümcek topu yukarı taşıyın.
  • Spider Man APK

    Spider Man APK, çizgi roman stili görselleri ile dikkat çeken yepyeni Örümcek Adam oyunudur. Marvel Spider Man Unlimited Türkçe dil seçeneğiyle sizlerle!