Spingun

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Spingun, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Spingun, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça basit bir oyun olan Spingun'da aksiyon bitmiyor.

Küçük bir uzay gemisini kontrol ettiğimiz Spingun oyununda aksiyona ve maceraya doyuyoruz. Retro tarz grafiklere sahip olan oyunda 2 tuş ile oyunu oynuyor ve gemimizi kontrol ediyoruz. Küçük bir kare alanda geçen oyunda karşımıza çıkan düşmanları yok ediyor ve puanlar kazanmaya çalışıyoruz. İnanılmaz patlama sahnelerine de sahip olan oyunda tek dokunuş moduyla kontrol sağlıyorsunuz. Zafere ulaşmanız gereken oyunda elinizin çabuk olması gerekiyor. Ayrıca oyunda kontrol ettiğiniz uzay gemisini özelleştirebilir ve daha güçlü bir hale de getirebilirsiniz. Oldukça zevkli bir oyun olan Spingun sizleri bekliyor.

Spingun oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Spingun

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Spingun, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Spingun, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur. Zorlu bir oyun olan Spingun'da küçük bir uzay gemisini kontrol ediyoruz.

Retro tarz grafiklere sahip bir oyun olarak karşımıza gelen Spingun'da aksiyon ve maceranın tadına varıyoruz. Sadece 2 tuş ve 3 farklı kombinasyon ile oynanan oyunda karşımıza çıkan düşmanları yok ediyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyoruz. Oyunda yer alan patlama sahneleriyle de oldukça zevk alıyoruz. Oyunda kontrol ettiğimiz uzay gemisini yönlendirebilir ve düşmanlara roket atabiliriz. Elinizin son derece çabuk olması gereken Spingun'da zevkli zamanlar geçirebiliyoruz. Ayrıca oyunda kontrol ettiğimiz uzay gemisini modifiye edebiliyor ve daha güçlü bir hale de getirebiliyoruz. Spingun oyununu mutlaka deneyin.

Spingun oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu