Spiral Rush: a Snake Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu

Spiral Rush: a Snake Game, yılan oyunu oynamayı sevenlerin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm bir mobil beceri oyunudur. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda zorlu seviyeleri geçmek için mücadele ediyorsunuz. Sürekli kendi etraında dönen bir yılanı kontrol ettiğiniz oyunda engellerin üstesinden gelerek hedefinize ulaşmanız gerekiyor. Oldukça basit bir oynanışa sahip olan oyunda bağımlılık yapıcı bir etki yer alıyor. Basit oynanışıyla da dikkat çeken oyunda topu deliğe sokmanız gerekiyor. Sadece sola doğru dönerek ilerleyen topu kontrol etmek için mücadele ediyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak nitelendirebileceğim Spiral Rush: a Snake Game, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Bu tarz oyunları seviyorsanız Spiral Rush: a Snake Game telefonlarınızda yer alması gereken bir oyunlardan bir tanesi.

Spiral Rush: a Snake Game oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Spiral Rush: a Snake Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu

Spiral Rush: a Snake Game, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Sürekli dönmekte olan bir topu kontrol etmeye çalıştığınız oyunda topu deliğe sokmak için mücadele ediyorsunuz. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun olarak nitelendirebileceğim oyunda yılan oyunu oynamayı seven herkesin büyük bir zevk alacağını da söyleyebilirim. Zorlu seviyeleri geçmek için mücadele etmeniz gereken oyunda bağımlılık yapıcı bir etki yer alıyor. Sadece sola doğru dönen bir topu kontrol ettiğiniz oyunda işiniz bir hayli zor.

Basit oynanışıyla da dikkat çeken oyunda topu deliğe sokmanız gerekiyor. Sadece sola doğru dönerek ilerleyen topu kontrol etmek için mücadele ediyorsunuz. Spiral Rush: a Snake Game, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Bu tarz oyunları seviyorsanız Spiral Rush: a Snake Game telefonlarınızda yer alması gereken bir oyunlardan bir tanesi.

Spiral Rush: a Snake Game oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spiral Roll

    Keyifli bir beceri oyunu
  • Snake Bricks

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Snake VS. Colors

    Harika bir mobil beceri oyunu
  • Snake Balls

    Toplar yolun sonuna ulaşmadan patlatmalısınız.
  • Noble Rush

    Zevkli ve eğlenceli bir mobil beceri oyunu
  • Paint Balls Rush

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Knife Rush

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Tunnel Rush

    Zorlu ve keyifli bir beceri oyunu