Spirit Lords

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
150 TOPLAM İNDİRME

Spirit Lords aksiyon RPG türünde bir mobil rol yapma oyunudur

Spirit Lords eğer güzel görünüme sahip aksiyon RPG türünde bir mobil rol yapma oyunu oynamak isterseniz denemekten keyif alabileceğiniz bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Spirit Lords, ya da Türkçe adıyla Ruh Lordları'nda fantastik bir dünyaya yolculuk ediyoruz. Oyuna yöneteceğimiz kahramanı seçerek başlıyoruz. Oyunun hikayesi kahramanımızın küçük bir ruh tarafından uyarılmasıyla başlıyor. Bu küçük ruh kahramanımıza doğup büyüdüğü toprakların tehlike altında olduğunu haber veriyor ve kahramanımız da bu topraflara yolculuğuna başlıyor. Oyunda dilersek yakım mesafede etkili silahları kullanmada usta olan Barbar veya büyü gücü ile mesafeli savaşta başarılı olan Büyücü gibi kahramanları seçebiliyoruz. Bu kahramanlar kendilerine has savaş yetenekleriyle donatılmış.

Spirit Lords'da bize verilen görevleri tamamladıkça seviye atlıyoruz ve kahramanımızı geliştirebiliyoruz. Kahramanımız için çok sayıda yeni yetenek seçeneğine sahibiz. Ayrıca düşmanlarımızdan ve bölüm sonu canavarlarından büyülü zırh ve silahlar düşebiliyor ve bu eşyalarla kahramanımızın saldırı ve defans gücünü artırabiliyoruz.

Spirit Lords göze hoş görünen grafiklere sahip. Oyunda sık ormanlar, yeraltı mağaraları ve mahzenler gibi çeşitli mekanları ziyaret etmekteyiz. Savaş büyülerimizi ve yeteneklerimizi kullandığımızda ortaya çıkan görsel efektler de gayet canlı görünüyor.

Can Erdil Şentürk

Spirit Lords

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

Spirit Lords içerisinde bolca aksiyon içeren bir rol yapma oyunu

Spirit Lords eğer izometrik kamera açısıyla oynanan aksiyon RPG türündeki oyunları seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Spirit Lords bizi fantastik bir maceraya davet ediyor. Türkçe desteğine sahip olan ve ülkemizde Ruh Lordları adıyla çıkış yapan Spirit Lords'da ruhların yaşadığı gerçeküstü evren  ile gerçekliğin kesiştiği bir dünyaya konuk oluyoruz. Ruhlar evreninden bizimle iletişim kuran küçük dostumuz bize bir gün doğup büyüdüğümüz toprakların tehlike altında olduğunu haber veriyor ve biz de bu bilgi üzerine yolculuğa çıkıyoruz.

Spirit Lords'da oyuna farklı kahraman sınıflarından birini seçerek başlıyoruz. Barbar ve Büyücü gibi sınıflar kendilerine özel oyun tarzlarına ve savaş yeteneklerine sahip. Oyunda istersek büyü gücümüzü konuşturabiliriz, istersek balyoz veya baltamızla düşmanların arasına dalabiliriz. Oyun içerisinde her kahraman için çok sayıda yetenek seçeneği mevcut. Benzer şekilde kahramanımızı büyülü silahlar ve zırhlarla geliştirmemiz de mümkün.

Spirit Lords'un grafikleri genel olarak göze hoş görünüyor. Oyun uzun süre sizi oyalayabilecek nitelikte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spirit Stones

    Spirit Stones, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz destansı bir rol yapma oyunudur.
  • Lords of Discord

    Lords of Discord mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Legend of Lords

    Legend of Lords, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir rol yapma oyunu.
  • Super Ninja Spirit

    Kötülüğe karşı ninjalarınızı savaşa sürün.
  • Lords Watch: Tower Defense RPG

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil rol yapma oyunu
  • Beek - Familiar Spirit

    Ruhlarla işbirliği yaparak esrarengiz olayları araştıracağınız ilginç bir oyundur.
  • Brawl Lords

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir rol yapma oyunu
  • Chaos Lords Tactical

    PvE ve PvP savaşlarına katılacağız.