Spirit Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,503 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Spirit Run ücretsiz olarak indirebileceğiniz ortalama seviyede bir sonsuz koşu oyunudur.

Spirit Run hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur. Temple Run oynadıysanız ve oynamaktan keyif aldıysanız bu oyunu severek oynayacaksınız demektir. Fakat amacımız orijinal bir şeyler denemekse Spirit Run’ı boşverin zira oyun ortaya ufak tefek birkaç ayrıntı haricinde özgün bir şeyler sunmuyor.

Oyunda yine durmadan koşan bir karakteri canlandırıyoruz ve en uzağa gitmeye uğraşıyoruz. Elbette bu hiç de kolay olmuyor zira karşımıza sürekli olarak engeller ve tuzaklar çıkıyor. Bunlardan bir şekilde sıyrılıp yolumuza devam etmeye çalışıyoruz. Parmaklarımızı ekran üzerinde kaydırıp karakterimizi kontrol edebiliyoruz. Kontroller soruns olarak çalışıyor fakat daha önce bu tarz bir oyun oynamadıysanız biraz alışkanlık gerektirecektir.

Grafik olarak başarılı diyebileceğim bu oyunda beş farklı karakter mevcut. Bu karakterlerin her biri farklı bir hayvana dönüşebiliyor. Bu noktada oyun rakiplerinden farklılaşıyor.

Dediğim gibi birkaç ufak ayrıntı haricinde çok fazla bir özgünlük beklemeyin. Yine de ücretsiz olması sebebiyle Spirit Run denemeye değer.

Emircan Erdoğan

Spirit Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
133 TOPLAM İNDİRME
43.6 MB DOSYA BOYUTU

Spirit Run tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir sonsuz koşu oyunudur.

Spirit Run, temel olarak Temple Run’ın başarısından pay almak isteyen oyunlardan sadece bir tanesi. Hem iPhone hem de iPad’lerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyundaki amacımız koşmak, koşmak ve daha uzağa koşmak. Elbette bu aşamada karşımıza çıkan çok sayıda tehlike ve engel var. Bunları da başarılı bir şekilde savuşturmalı ve en yüksek skoru elde etmeliyiz.

Oyunda toplamda beş farklı karakter mevcut ve bu karakterlerden dilediğimizi seçip oynayabiliyoruz. Bu karakterlerin her biri farklı bir yaratığa dönüşebilme kabiliyetine sahip. En azından bu yönüyle Spirit Run ortaya ilginç bir şeyler koymasını beceriyor. Özgünlüğün giderek azaldığı mobil oyunlar kategorisinde bu tarz ufak dokunuşlar bile görmek insanı umutlandırıyor.

Genel olarak oyunda diğer sonsuz koşu oyunlarındaki dinamikler hakim. Parmaklarımızı ekranda sürükleyerek karakterin şeridini değiştirebiliyoruz. Cihazı sağa ve solarak yatırarak da karakterin tehlikelerden kaçmasını sağlayabiliyoruz.

Spirit Run ortaya çok fazla bir yenilik getirmese de ücretsiz olması nedeniyle denenebilecek bir oyun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spirit Run: Multiplayer Battle

    Spirit Run: Multiplayer Battle, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir koşu oyunudur.
  • Otogi: Spirit Agents

    Otogi: Spirit Agents, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde çalışabilen bir tür aksiyon oyunudur.
  • Spirit Lords

    Spirit Lords aksiyon RPG türünde bir mobil rol yapma oyunudur
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Run Cow Run

    Run Cow Run, Android platformu üzerindeki en eğlenceli aksiyon ve koşu oyunlarından biri olarak oldukça keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak başarılı bir uygulamadır.
  • Run Sackboy! Run!

    Run Sackboy! Run!, diğer sonsuz koşu oyunlarına göre çok daha kaliteli grafiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli bir Android sonsuz koşu oyunu.
  • Spirit Walkers

    Spirit Walkers, ürkütücü sahnelere sahip oldukça başarılı bir bulmaca, araştırma oyunu.
  • Run Lala Run

    Run Lala Run, zaman geçirebilmeniz için geliştirilen ücretsiz, basit ve eğlenceli Android koşu oyunlarından bir tanesi.