Spirit Stones

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
161 TOPLAM İNDİRME

Spirit Stones, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz destansı bir rol yapma oyunudur.

Spirit Stones, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde ücretsiz olarak oynayabilecekleri destansı ve sürükleyici bir rol yapma oyunudur.

Tüm dünyada binlerce oyuncu tarafından oynanmakta olan oyunun oynanışı her ne kadar kolay gibi görünse de oyunda uzmanlaşmak gerçekten oldukça zordur.

Rol yapma oyunları içerisinde yer alan savaş sistemini bulmaca oyunları içerisinde yer alan eşleştirme sistemiyle birleştiren oyunda, savaşlar sırasında galip gelebilmek için aynı renklerdeki küreleri eşleştirerek saldırınızı yapmanız gerekiyor. Bu noktada stratejinizi en iyi şekilde belirleyerek güçlü saldırılar yapabilir ve rakiplerinize üstünlük sağlayabilirsiniz.

Hem yapay zekaya karşı oynayarak görevleri tamamlayabileceğiniz hem de dünya üzerinde oyunu oynayan diğer oyunculara karşı PVP savaşları yapabileceğiniz oyun oldukça heyecanlı ve sürükleyici bir oynanışı sizlere sunmaktadır. Kazandığınız savaşlar ve başarılar sonucunda çeşitli ödüller kazanarak karakterinizi daha güçlü yapmak da tamamen sizin elinizde.

 

Arkadaşlarınızı oyuna davet edebilir, onlarla meydan okuyabilir ve haftalık olarak yenilenen liderler listesinde onların üzerinde yer almaya çalışabilirsiniz. Tüm bunların dışında arkadaşlarınızla birlikte Hellgate'e girerek tüm savaş yeteneklerinizi sergileyebilir ve farklı maceraları takım olarak tamamlayabilirsiniz.

Benzersiz özelliklere sahip farklı kahraman kartlarını toplayarak, bu kahramanlara takımınızda yer verebilir ve en iyi takımı oluşturmak için mücadele de edebilirsiniz. Hatta sahip olduğunuz kahraman kartlarını daha üst seviyelere yükseltebilir ve elinizde uygun kartlar olması durumunda kahramanlarınızın evrim geçirmesini de sağlayabilirsiniz.

Aksiyon, macera, bulmaca, kart ve rol yapma oyunlarının sahip olduğu özellikleri tek bir yerde sizlere sunan Spirit Stones, gerçekten oldukça etkileyici bir oyun olarak dikkat çekmektedir.

Can Çevrim

Spirit Stones

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME

Spirit Stones, iOS cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz, nefes kesen bir maceranın kapılarını sizlere açan rol yapma oyunudur.

Spirit Stones, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde çevrimiçi olarak oynayabilecekleri fantastik bir rol yapma oyunudur.

Dünya genelinde binlerce oyuncu tarafından sevilerek oynanmakta olan oyun, oldukça kolay bir oynanışa sahip olsa da oyunda ustalaşmak gerçekten çok zordur.

Oyun içerisinde yer alan savaş sistemi sayesinde diğer rol yapma oyunlarına göre oldukça yenilikçi bir sistemi oyuncularla buluşturmaktadır. Üçlü eşleştirme oyunlarında yer alan mantığı kullanarak savaşlarınızı gerçekleştireceğiniz oyunda, düşmanınıza daha çok hasar vermek istiyorsanız stratejinizi en iyi şekilde belirlemeli ve olabildiğince çok küreyi eşleştirerek ölümcül vuruşlar yapmalısınız.

Tek kişilik senaryo modu üzerinde size verilen görevleri tamamlamanın dışında, çevrimiçi ortamda oyunu dünya üzerinde oynayan diğer kullanıcılara karşı PVP savaşlarında da yerinizi alabilirsiniz. Bu iki seçeneğin dışında isterseniz oyuna arkadaşlarınızı davet ederek onlarla birlikte Hellgate görevlerine girerek, takım halinde düşmanlarınıza karşı amansız bir mücadeleye de girebilirsiniz.

 

Tamamladığınız görevler ve kazandığınız savaşlar sonucunda sizleri bekleyen birçok özel ödül de oyun içerisinde yer almaktadır. Hatta oyun içerisinde düzenlenen etkinlikler sırasında dereceye girebilirseniz, kazanabileceğiniz ödüller eminim ki yüzünüzü güldürecektir.

Arkadaşlarınıza karşı PVP mücadeleri verebileceğiniz, onlarla birlikte bir takım olarak Hellgate görevlerini yapabileceğiniz, haftalık sıralama listeleri üzerinde ilk sırada yer almak için mücadele edeceğiniz oyun oldukça bağımlılık yapan bir oynanışı sizlere sunmaktadır.

Farklı özelliklere sahip olan kahraman kartlarını toplayarak kendi savaş takımınızı oluşturacağınız oyunda, takımınız içerisinde en güçlü kahramanlara yer vererek rakiplerinize karşı avantaj kazanabilirsiniz. Ayrıca kahramanlarınızı geliştirme ve gerekli kartlara sahip olmanız durumunda kartlarınızı evrimleştirme imkanını da sizlere sunan oyun, sıradan rol yapma oyunlarına farklı bir soluk getirmektedir.

Farklı oyun türlerinin sahip olduğu özellikleri tek bir yerde toplayan ve sizlere benzersiz bir deneyim yaşatacak Spirit Stones'da yerinizi almak için oyunu hemen iOS cihazlarınız üzerine indirerek oynamaya başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spirit Lords

    Spirit Lords aksiyon RPG türünde bir mobil rol yapma oyunudur
  • Super Ninja Spirit

    Kötülüğe karşı ninjalarınızı savaşa sürün.
  • Beek - Familiar Spirit

    Ruhlarla işbirliği yaparak esrarengiz olayları araştıracağınız ilginç bir oyundur.
  • Hotel Transylvania: Monsters

    Otel Transilvanya hayranları için yepyeni bulmaca aksiyon oyunu
  • Cube Escape: Paradox

    Eğlenceli deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Call of Antia: Match 3 RPG APK

    Call of Antia: Match 3 RPG APK ile büyülü bir dünyayı keşfedeceksiniz.
  • MIDNIGHT Remastered

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu
  • Past For Future

    Eşsiz deneyim sunan bir macera oyunu