Splashy Fish

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
517 TOPLAM İNDİRME
8.7 MB DOSYA BOYUTU

Splashy Fish, son zamanların en popüler Android ve iOS oyunlarından biri olan Flappy Bird'ü farklı bir tema ile kuş yerine balığı kontrol ederek oynayacağınız eğlenceli bir beceri oyunudur.

Splashy Fish, Flappy Bird oyunu ile aynı düşünceye sahip oyunlardan bir diğeridir. Bildiğiniz üzere Flappy Bird kısa süre içerisinde hem Android hem de iOS platfomu üzerinde oldukça popüler hal geldi. Durum böyle olunca olunca oyunun bir çok benzeri uygulama marketine hızla yayıldı. Fakat geçtiğimiz günlerde alınan kötü tepkilerden sonra her iki platform üzerinden kaldırılan oyunu oynamayı seviyorsanız, Splashy Fish'i de seveceğinize hiç şüphem yok.

Oyunun oynanışı tamamen aynı olmasına rağmen Flappy Bird'e göre bazı geliştirmeler yapılmış. İlk olarak oyunun kontrolleri daha hassaslaştırılmış ve daha farklı bir yapı oluşturulmuş. Flappy Bird'ü oyndıysanız bu rahatlıkla farkedeceğiniz bir değişiklik.

Oyundaki amacınız ilerleyebildiğiniz kadar ilerlemek. Bunu yapabilmek için engellere takılmadan balığınızın kontrolünü doğru şekilde sağlamalısınız. Balığınızı kontrol edebilmek için ise tek yapmanız gereken iPhone ve iPad'lerinizin ekranına dokunmak. Oyunda kazanabileceğiniz bir çok ödül bulunuyor. Bu ödüller arasında, Altın Kanat, Okyanusların Kralı, Parlayan Balık vb. türde ünvanlar bulunmaktadır. Bu görevlerin her biri farklı sayıda puan alınmasını gerektirmektedir. ayrıca oyun içerisindeki müziklerde siz oyununuzu oynarken size eşlik edecekelr arasındadır.

Oyunda aldığınız puanları arkadaşlarınız ile kıyaslayarak kimin en iyi olduğunu görebiliyorsunuz. Bağımlılık sağlayan oyunlardan biri olan Splashy Fish'i iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak yükleyerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Özellikle Flappy Bird'ün appStore üzerinden kaldırılmasından sonra yoğun ilgi gören Splashy Fish'i denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Splashy!

    Voodoo'nun top oyununda milyonlarca oyuncu sizi bekliyor.
  • Puff Fish

    Puff Fish, Türk oyun yapımcısı Xinerji tarafından geliştirilen beceri oyunudur.
  • Jumping Fish

    Jumping Fish, Ketchapp imzasını taşıyan beceri oyunlarından en yenisi ve hem iPhone hem de iPad'lerle uyumlu.
  • Flap Fish

    Flap Fish ile yeteneklerimizi test ediyoruz
  • Big Fish 2

    Big Fish 2 eğlenceli bir iOS balık tutma oyunudur
  • Swipy Fish

    Swipy Fish, animasyon filmlerini anımsatan grafikleriyle dikkat çeken balık yüzdürme oyunu.
  • Fish!

    Fish! mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir balık tutma oyunudur
  • Fish Fist

    Fish Fist mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir balık tutma oyunudur