Split the Ball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Reflekslerinizi sınamanız gereken bir mobil oyun

Split the Ball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda uygun zaman aralığında ekrana dokunmalı ve engelleri aşmalısınız.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil oyun olan Split the Ball, reflekslerinizi sınayıp yüksek puanlara ulaşabileceğiniz bir beceri oyunudur. 4 farklı temaya sahip olan oyunda rengarenk bir atmosfer bulunuyor. Sonsuz modun yanı sıra 80 zorlu bölüme sahip olan oyunda engellerin hepsini aşmanız gerekiyor. Gittikçe zorlaşan bölümler karşısında dikkatli olmanız gereken Split the Ball, sizleri bekliyor. Oyunda kontrol ettiğiniz topu bölme, küçültme, birleştirme ve büyütme gibi eylemlere sahip oluyorsunuz. Topu engellere çarpmadan boşluklardan geçirmeniz gereken oyunda zevkli zamanlar geçirebileceğinizi de söyleyebilirim. Split the Ball oyununu mutlaka denemelisiniz.

Split the Ball oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Split the Ball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
62 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli bir oynanışa sahip olan beceri oyunu

Split the Ball, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Arkadaşlarınızda meydan okuyup keyifli dakikalara geçirebileceğiniz oyunda engellerin üstesinden gelerek zorlu bölümleri tamamlamanız gerekiyor.

Zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda uygun zaman aralığında ekrana dokunmalı ve engelleri aşmalısınız. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz oyunda reflekslerinizi sonuna kadar test ediyorsunuz. Yüksek puanlara ulaşabileceğiniz oyunda rengarenk grafikler bulunuyor. Bir hayli basit bir oynanışa sahip olan oyunda tek yapmanız gereken ekrana dokunmak. 4 farklı temanın bulunduğu oyunda 80 zorlu bölüm yer alıyor. Sonsuz modun da yer aldığı oyunda engellerin hepsini aşmanız gerekiyor. Gittikçe zorlaşan bölümler karşısında dikkatli olmanız gereken Split the Ball, sizleri bekliyor. Oyunda kontrol ettiğiniz topu bölme, küçültme, birleştirme ve büyütme gibi eylemlere sahip oluyorsunuz. Split the Ball oyununu mutlaka denemelisiniz.

Split the Ball oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 5050 Split Up

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Hollo Ball

    Keyifli ve sürükleyici bir mobil beceri oyunu
  • Hop Ball

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Jump Ball Blaster

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Pokey Ball

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Ball Pack

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil beceri oyunu