Split the Dot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Split the Dot, reflekslere dayalı bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor ve tamamen ücretsiz olarak sunulmakta.

Split the Dot, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz ve ne yazık ki sinir stres sahibi olmamızı sağlamak amacıyla tasarlanmış başka bir beceri oyunu. Reflekslere dayalı bir oyun olan Split the Dot'ta engellere çarpmadan ilerlemeye ve aynı zamanda da altın halkaları toplamaya çalışıyoruz.

Dikkat etmemiz gereken iki görev mevcut olduğu için oyun epey zor. Engellerden kaçmaya çalışırken halkaları toplamaya çalışmak yeteneklerimizi sonuna kadar sınıyor. Bu noktada başarılı olabilmek için çok hızlı çalışan reflekslere sahip olmamız gerekiyor.

Oyunda yer alan kontrol mekanizması son derece basit dinamikler üzerine kurulu. Ekrana tıkladığımız anda kontrolümüzdeki beyaz daire ikiye bölünüyor. Ortada yer alan engelleri bu şekilde aşıyoruz. İlerlediğimiz koridorun duvarlarında engel varsa tekrar ekrana basıp daireyi tek bir parça haline getirmemiz gerekiyor.

Bu aşamalardan herhangi birinde meydana gelebilecek bir zamanlama veya koordinasyon hatası, dairenin engellerden birine çarpmasıyla sonuçlanabilir. Bu yüzden gözlerimizi ekrandan ayırmadan sürekli olarak tetikte olmamız gerekiyor.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Split the Dot, beceri ve refleks odaklı oyunlar oynamak isteyen oyuncuların mutlaka tercih etmesi gereken seçeneklerden bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Split The Line

    Split The Line, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynarken çok keyif alacağınız türde bir beceri oyunudur.
  • Mind The Dot

    Mind The Dot her yaştan oyunseverin büyük bir beğeniyle oynayabileceği keyifli bir beceri oyunu.
  • Split the Ball

    Keyifli bir oynanışa sahip olan beceri oyunu
  • Split Masters

    Split Masters mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Circle The Dot

    Circle The Dot, farklı ve eğlenceli yapısı ile bulmaca çözmeyi seven oyuncuların hem keyifli vakit geçirmelerini hem de beyin fırtınası yapmalarını sağlayacak olan yeni bir iOS bulmaca oyunudur.
  • 5050 Split Up

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Dot Pop!

    Voodoo'nun yeni oyununda renkli noktaları patlatıyoruz.
  • Wide Split Lens

    Wide Split Lens uygulaması ile hayal gücünüzü kullanarak birbirinden yaratıcı fotoğraflar oluşturabilirsiniz.