Split The Line

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Split The Line, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.

Split The Line, kolay gibi görünen ama kontrolü zor olan bir beceri oyunu. Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınız veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz bu oyun ile boş vakitlerinizi eğlenceli hale getirebilirsiniz. Üstelik her yaştan insana hitap ediyor ve tecrübe gerektirmiyor. 

Bir süredir beceri oyunlarıyla haşır neşir olmuyordum. İtiraf etmeliyim ki bu tür oyunlarla vakit geçirmeyi özlemişim. Split The Line ise görür görmez dikkatimi çeken oyunlar arasındaydı. Çok fazla detay barındırmadığından oyunu kolaylıkla kavradım ve neler yapmam gerektiğini çözdüm. İlerledikçe artan line'ları kontrol etmeye çalıştığımız oyun, bizlerden gidebildiğimiz yere kadar gitmemizi istiyor. Tabi bunu yaparken karşımıza çıkan engellere de dikkat etmemiz gerekiyor. İşlerin giderek zorlaştığını şimdiden söyleyeyim.

Bağımlısı olacağınız ve eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir oyun arıyorsanız Split The Line'ı ücretsiz indirebilirsiniz.

Gökhan Abay

Split The Line

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
94.1 MB DOSYA BOYUTU

Split The Line, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynarken çok keyif alacağınız türde bir beceri oyunudur.

Split The Line, son derece basit gibi görünen ama dikkat isteyen bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız veya iPad tabletlerinizden oynayabileceğiniz bu oyunda, giderek artan birbirine bağlı line'ları kontrol etmeye çalışacaksınız. Bir tanesi kolay, peki 5 tanesi?

Split The Line göze hoş gelen ve sade olan grafiklere sahip diyebilirim. Oyunda çok fazla detay olmadığından ne yapmanız gerektiğini kolaylıkla kavrıyorsunuz. Üstüne kontrollerde kolay olunca, geriye sadece oyuna odaklanmak kalıyor. Başlangıçta her şey kolay gözüküyor, fakat oyunun giderek zorlaştığını söylemeliyim. Bir line'ı kontrol etmek kolay, ilerledikçe bu sayı 3'e hatta 5'e çıkıyor. Dolayısıyla zorlanmamak elde değil. Amacımız bu line'ları kontrol ederek kırmızı gezegenlerden kaçmaya çalışmak. Kendinize ne kadar güveniyorsunuz?

Boş vakitlerini değerlendirmek isteyen kullanıcılar Split The Line'ı ücretsiz indirebilirler. Denemenizi kesinlikle öneriyorum.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Split the Ball

    Reflekslerinizi sınamanız gereken bir mobil oyun
  • Follow the Line 2

    Follow the Line 2, popüler beceri oyunu Follow the Line'ın devam oyunu ve Android için ücretsiz.
  • Split Masters

    Split Masters mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Stay In The Line

    Stay In The Line, oynadıkça bağımlısı olup başımdan kalkamayacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android beceri oyunu.
  • The Impossible Line

    The Impossible Line tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli ve yüksek dikkat gerektiren bir beceri oyunudur.
  • The Line Zen

    The Line Zen, duvarlara ve yol üzerindeki engellere çarpmadan mavi top ile en yüksek puanı almaya çalışacağınız eğlenceli bir Android beceri oyunu.
  • Follow The Line

    Follow The Line el ve göz uyumuna dayanan, yüksek refleks becerileri isteyen bir oyundur.
  • Follow the Line 2D Deluxe

    Follow the Line 2D Deluxe'de belirtilen rotada engellere çarpmadan ilerlemeye çalışıyoruz.