SpongeBob: Sponge on the Run

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
265 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

SpongeBob: Sponge on the Run, filminden oyuna uyarlanan eğlenceli ve oldukça popüler SpongeBob karakterini yönlendireceğiniz bir Android oyunu.

SpongeBob: Sponge on the Run, milyonlarca kişinin en sevdiği karakterlerden bir tanesi olan SpongeBob'ın Sponge out of Water filminden alıntı yapılarak hazırlanan bir sınırsız koşu oyunu. Kaliteli grafikleri ve tasarımı ile oldukjça iddialı bir şekilde uygulama marketlere giren uygulamanın tek kötü yanı ise ücretli olması. Benzer kalitede ve oldukça eğlenceli oyunları ücretsiz olarak oynayabiliyorken, SpongeBob karakteri için para ödememiz gerekiyor.

Oyunda SpongeBob'ı kontrol ederek olabildiğince çok mesafe gitmeye çalışıyorsunuz. Ayrıca oyunun hikayesine göre kaybolan bir formül aramanız gerekiyor. Bunun dışında ise oyunda SpongeBob'ın en büyük rakibi Plankton ile de kıyasıya bir yarış içerisinde geçiyor oyun.

Oyun aslında standart koşu oyunlarında yer alan özelliklerin neredeyse hepsine sahip. Koşarken önünüze çıkan engeller, zor durumlarda kurtulmanızı sağlayan ekstra güç özellikleri ve altın toplama gibi özelliklerin hepsi bu oyunda da bulunuyor.

Her yaştan kullanıcıya hitap eden Sponge on the Run'da SpongeBob'ı istediğiniz gibi giydirerek kılıktan kılığa sokabiliyorsunuz. Fakat bunu yapabilmek için yeterli miktarda altın biriktirmeniz gerekiyor. Eğer SpongeBob'ı siz yada çocuklarınız seviyorsa oyunu satın alarak Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynamanızı öneririm. Ayrıca kalitesi ile ödediğiniz ücreti de hakeden bir oyun olduğunu düşünüyorum.

Barış YANIK

SpongeBob: Sponge on the Run

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
97.5 MB DOSYA BOYUTU

SpongeBob: Sponge on the Run, hem SpongeBob hem de koşu oyunu seven iPhone ve iPad sahiplerinin oynayebileceği eğlenceli bir oyun.

Sponpe out of Water filminden esinlenerek yapılan SpongeBob: Sponge on the Run oyunu, sınırsız koşu oyunları kategorisine bambaşka bir hava katan yeni fakat oldukça eğlenceli bir oyun. Kendine özel hikayesi sayesinde oynarken keyif almanızı sağlayan oyunun karakteri herkesin bildiği popüler SpongeBob.

Oyundaki göreviniz bir formül bulmak fakat bu yolda yalnız değilsiniz. SpongeBob'ın en büyük düşmanı Plankton'da formülü arıyor ve sizin ondan önce bulmanız gerekiyor. Oyunun diğer kısımları ise standart koşu oyunlarında yer alan özellikler ile neredeyse tamamen aynı. İlerlediğiniz parkur üzerindeki engelleri aşarak yol üzerindeki altınları toplamanız yararınıza oluyor. Çünkü bu altınlar ile ister ekstra güçlendirme özellikleri alıyor, isterseniz de SpongeBob'ı farklı şekilde giydirebiliyorsunuz.

Sınırsız koşu oyunu olmasına rağmen aynı zamanda bir maceraya çıkmanızı sağlayan SpongeBob oyununu oynamak için ilk olarak satın almanız gerekiyor. Eğer oyunlara para ödemeyi sevmiyorsanız, aynı kalitede farklı sınırsız koşu oyunlarını tercih etmenizi öneririm. Fakat Spongebob sevginiz herşeyden üstünse bu oyunu mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Grafik ve tasarım kalitesi olarak uygulama mağazası üzerindeki pek çok oyundan kat kat iyi olan SpongeBob: Sponge on the Run, oyun yapısı, senaryosu ve oynanışı ile de oyunculara oldukça fazla keyif veriyor. Eğer koşu oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız bu oyunu kaçırmayın.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sponge Story: Surface Mission

    Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir koşu oyunudur.
  • Nosferatu - Run from the Sun

    Nosferatu - Run from the Sun, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz vampir temalı aksiyon dolu bir oyundur.
  • Crash Bandicoot: On the Run!

    Crash Bandicoot: On the Run! İndir: Candy Crush oyunu ile tanıdığımız King'den sonsuz koşu oyunu
  • Om Nom: Run

    Om Nom: Run Android oyununda Cut the Rope evreninden karakterlerle koşuyoruz.
  • Hunger Games: Panem Run

    Hunger Games: Panem Run, The Hunger Games: Catching Fire filminin resmi mobil oyunudur
  • SpongeBob Moves In

    SpongeBob Moves In, simülasyın oyunu oynamaktan keyif alanların SpongeBob ile kendi şehirlerini kurup yönetebilecekleri eğlenceli bir Android oyunu.
  • Car on the Run: Epic Chase

    Polislerden kaçmaya çalışacağız.
  • Batman & The Flash: Hero Run

    Batman'in başrolünde yer aldığı bu sonsuz koşu oyununda DC evreninin karakterleriyle gece yarısında asfaltı ütülerken hayatta kalmanız gerekiyor.