Sprout Social

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME
2.6 MB DOSYA BOYUTU

Markanızın sosyal medya hesaplarını çok daha kolay bir şekilde yönetmek için bu Android uygulamasını kullanabilirsiniz.

Sprout Social uygulaması esasında bir web uygulaması olan Sprout Social'ın Android akıllı telefon ve tabletlerde kullanılabilen mobil uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Sprout Social kısaca bahsetmek gerekirse sosyal medyadaki varlığınızı en iyi şekilde yönetebilmek için ihtiyaç duyabileceğiniz tüm detayları ve raporları içeren gelişmiş bir sistem. Takipçilerinizle iletişime geçmekten tutun da takım iş akışını yönetmeye kadar onlarca farklı sosyal medya aracını bünyesinde barındıran uygulama işletmenizi sosyal tutmanızı sağlıyor.

Android uygulamasında yer alan temel özellikleri ise listelemek gerekirse;

  • Tüm sosyal iletilerinizi tek bir uygulamadan yönetebilmek
  • Her yerden tam bir sosyal medya ve marka izleme yönetimi
  • Sosyal ağ hesaplarınıza güncelleme gönderebilmek
  • Gelecek zamanlı ileti ayarlayabilme
  • Her paylaşımın istatistiklerini inceleyebilme
  • Kişi veya takımlara görev atayabilme

Sprout Social sosyal medya yönetim aracı ile daha etkili bir marka yönetimi de mümkün hale geliyor. Tüm popüler ağları desteklemesi sayesinde hiç bir sıkıntı yaşamayacağınız kesin.

Yiğit Ekim Demir

Sprout Social

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME
18.3 MB DOSYA BOYUTU

Sosyal medya hesaplarınızı ve müşteri iletişiminizi yönetmek için bu iPhone ve iPad uygulamasını kullanabilirsiniz.

Sprout Social ilk olarak bir web uygulaması olarak sosyal medyaya damgasını vurmuştu ve özellikle başarılı yapısı sayesinde sosyal medya ve marka yönetiminde en etkili araçlardan bir tanesi haline gelmişti. iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'ler için hazırlanan Sprout Social mobil uygulaması ise web sürümü ile birlikte kullanılıyor ve oldukça başarılı olduğu söylenebilir. Zira şirketinizin yahut yönettiğiniz markaların Facebook, Twitter, Google+ ve LinkedIn hesaplarını tüm detaylarıyla birlikte yönetebilir ve markanızın daha iyi temsil edilmesini sağlayabilirsiniz.

Uygulama web arayüzündeki her aracı içerisinde barındırıyor ve dolayısıyla müşteri ilişkilerinizden tutun da sosyal medya hesaplarınızın istatistik ve raporlarına kadar tüm olanakları sunuyor. Dilerseniz bu özellikleri kısaca listeleyelim;

  • Akıllı gelen kutusu ile sosyal aktiviteler filtreleniyor
  • CRM araçları ile müşteri detayları tutulabiliyor
  • Anahtar kelime aramaları ve feed düzenlemeleri yapılabiliyor
  • Gelişmiş ileri zamanlama araçları
  • Görevlere kişi ve takımları atayabilme yetenekleri

Sprout Social'ın pek çok yönetici tarafından aktif olarak kullanıldığını dikkate alırsanız, mobilde de firmanızın yönetiminden geri kalmamak için kesinlikle cihazınızda bulundurmalısınız.

Yiğit Ekim Demir

Sprout Social

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
208 TOPLAM İNDİRME

Sprout Social web uygulaması sayesinde markanızın sosyal medyadaki etkisini çok daha kolay bir şekilde ölçebilirsiniz.

Sprout Social profesyoneller ve işletme sahiplerinin faydalanabileceği bir sosyal medya pazarlama web uygulaması ve bu alandaki gelişiminizi gözlemenize olanak veriyor. Sahip olduğu araçlar sayesinde neredeyse sosyal ağlardaki tüm varlığınızı gözden geçirebiliyor ve böylece başarınızı ölçebiliyorsunuz. Uygulamanın kullanıcıları ne kadar yeni bağlantıya sahip olduklarını ve bunların kaç tanesinin satışa dönüştüğünü de görebiliyor, böylece yeni stratejiler planlayabiliyorlar.

Uygulamanın sahip olduğu onlarca araç sayesinde medya kontaklarınızı yönetmekten tutun da grafik ve tablo okumalarına, müşteri dönümlerine ve tartışmaları takip etmeye kadar çok geniş seçenekler elinizin altında duruyor. Tüm bu araçların sadece tek bir web uygulaması içerisinde bulunması elbette ki bir çok uygulama arasında dolaşmayı sevmeyenlerin hoşuna gidecektir.

İster web sitenizin sosyal etkisini, isterseniz da giderek büyüyen markanızın ve işletmenizin etkisini ölçmek isteyin, Sprout Social internetteki varlığınızın doğru ölçümü için kullanmanız gereken araçlar arasında yer alıyor. İlk 30 gün boyunca ücretsiz olarak kullanılabilen Sprout Social'ı severseniz farklı abonelik seçenekleri sayesinde en cüzi fiyata uygulamayı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Quick Social

    Quick Social ile sosyal medya hesaplarınızı aynı anda kontrol edebilirsiniz.
  • Social Media Vault

    Android tabanlı mobil cihazlarda kullanılabilen Social Media Vault mobil uygulaması, birden fazla sosyal medya hesabının tek bir uygulama arayüzünden kontrol edilebildiği kullanışlı bir uygulamadır.
  • Hive Social

    Twitter alternatifi olan uygulama Hive Social, birçok kişinin son zamanlarda tercih ettiği uygulamalar arasında yer almaktadır.
  • McAfee Social Protection Beta

    McAfee Social Protection ile fotoğraflarınızı koruma altına alabilirsiniz.
  • So Social

    So Social, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir sosyal medya fenomeni olma oyunudur.
  • Buffer: Social Media

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sosyal medya yönetimi uygulamasıdır.
  • Social Apps All in One

    Tüm sosyal medya profillerinizi tek bir uygulama üzerinden kolayca yönetebilirsiniz.
  • Social Media Post Builder

    Social Media Post Builder uygulamasında, sosyal medya hesaplarınızda paylaşacağınız görselleri kolayca tasarlayabilirsiniz.