Square Cash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
5.2 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınız üzerinden para tranferleri gerçekleştirmenizi sağlayan bir uygulama.

Arkadaşlarınıza para aktarmak için hazırlanmış bir nakit transfer uygulaması olarak adlandırabileceğimiz Square Cash, Android için çıkan sıradışı bir çalışma. Hizmeti kullanmak konusunda herhangi bir sorumluluk kabul etmediğimiz uygulama belirlenmiş bir bankanın kimliği olmadan arkadaşlarınız arasında para aktarma işlemi gerçekleştirmenizi sağlarken ücret talep etmiyorken iş amaçlı ödentilerden yüzde 1.5 gibi bir payı size fatura olarak işliyor.

Güvenlik konusundaki endişelerinizi gidermek adına 128-bit şifreleme sistemi ve kişisel şifre oluşturma seçeneğiniz olduğunu vurgulayan Square Cash hizmeti banka hesaplarına para aktarma konusunda çok hızlı olma iddiasına sahip. Açıkçası, bu tarz işlemlerde biraz daha çekimser olduğum için hizmeti birebir kullanmadığımı belirtmek durumundayım. Nakit Visa ve Master Card kartlarıyla işlem gerçekleştiren uygulamanın Türkiye için sorun çıkartabileceği bir alan da buradaki internet işlemlerimizin kredi kartı tabanlı bir sisteme bağlı olması. Bu nedenle bazı işlemleri bu uygulama ile gerçekleştiremeyebilirsiniz.

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu Android uygulaması ile iOS cihazlarında da aynı hizmeti kullanan arkadaşlarınıza ücretsiz para aktarımı gerçekleştirebiliyorsunuz. Kullanırken bu tercihi size bırakmak durumundayız ve riskli bir hamle konusunda sizleri uyarmak isteriz.

Alper Çetiner

Square Cash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınız üzerinden para tranferleri gerçekleştirmenizi sağlayan bir uygulama.

Arkadaşlarınıza para transferi gerçekleştirmenizi sağlayan bir iOS uygulaması olan Square Cash ile güvenli bir para tranferi işlemi gerçekleştirmeniz için hazırlanmış sıradışı bir çalışmaya tanık oluyoruz. Herhangi bir bankanın ismi ve garantisi altında gerçekleştiğini gözlemleyemediğimiz bu uygulama aracılığıyla dostlarınıza ücretsiz para nakli gerçekleştirme hizmet sunuluyorken iş amaçlı hesap hareketliliğinde ise yüzde 1.5 gibi bir oran size fatura ediliyor.

Güvenlik konusunda kullanıcılarına 128-bit şifreleme sistemi ve TouchID ile teminat vermeye çalışan uygulama aynı zamanda kişisel bir şifre oluşturmanızı da sağlıyor. Banka hesabınıza direkt aktarım yapan uygulama bu iş konusunda oldukça hızlı olduğun iddia ediyor. Visa veya Master Card nakit kartlarıyla da çalışan bu sistemin Türkiye içerisinde sorun yaratabilme ihtimaline de tedbirli olmakta fayda olacaktır, çünkü internet üzerinden ödeme işlemlerimiz kredi kartı baz alınan bir sistem üzerinden yürüyor.

Ücretsiz olarak sunulan bu uygulamayı iOS cihazlarınıza yükleyebilirsiniz, ne var ki Tamindir bu uygulamanın işlerliği konusunda size bir garanti vermiyor. Dolayısıyla kullanmak istiyorsanız dikkatli olmanızı öneririz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cash App

    Kullanışlı bir finans uygulaması
  • Cash Crazy

    Cash Crazy, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli vakit geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Cash Yourself

    Cash Yourself mobil cihazlarınızı kullanarak para kazanmanızı mümkün kılan bir uygulamadır
  • Shootout on Cash Island

    Shootout on Cash Island, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Cash, Inc.

    işletmeler kurup para kazandığınız bir mobil oyun
  • Idle Space Tycoon - Incremental Cash Game

    Farklı uzay araçlarını üretebileceğiniz ve pazarlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Cash Knight

    Onlarca farklı zırh ve kılıçtan dilediğinizi kullanarak yaratıklarla savaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • FINAL FANTASY AWAKENING (UYANIŞ)

    Square Enix Final Fantasy resmi lisanslı ARPG oyunu