Squaready

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
312 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Squaready uygulamasını kullanarak Instagram'da paylaşmak istediğiniz fotoğrafların kırpılmasına engel olabilirsiniz.

Squaready uygulaması, Instagram üzerinde fotoğraflar paylaşmak isteyen ancak fotoğrafların kare haline gelmesi için kesilmesini istemeyen Android kullanıcıları için hazırlanmış özel bir uygulama. Ücretsiz olarak sunulan ve oldukça kolay bir kullanımın yanında çok sayıda özelliğe de sahip olan Squaready, fotoğraflarınızı kırpmadan kare haline getirmeniz için gereken tüm araçları içerisinde barındırıyor.

Uygulamada fotoğraflarınızı kare hale getirmek için fotoğrafın çevresine boşluklu bir alan doldurabiliyorsunuz ve böylece şekil tamamlanarak kare olarak Instagram'a gönderiliyor. Ancak bu boşluklu alanın beyaz veya diğer düz renklerde olmasını istemiyorsanız kullanabileceğiniz bazı seçenekler de mevcut. Bulanık arkaplan, arkaplan resmi ekleme gibi pek çok seçenek Squaready ile birlikte kullanıcılara sunuluyor.

Squaready'nin fotoğraf kareleştirme özelliğinin yanında pek çok fotoğraf düzenleme aracına da sahip olması kullanıcıların beğenisini kazanacaktır. Yazılar ekleme, çizgiler çekme, filtre ve efektler, çerçeveler, renk dengesi ayarlamaları gibi onlarca yetenek, Instagram'ın kendi filtrelerini kullanmanıza gerek bile bırakmıyor.

Çalışması esnasında sorunsuzca tüm operasyonları gerçekleştirebilen uygulama, yüksek çözünürlüklü resimlere de destek verdiği için anılarınızın kalitesini düşürmek zorunda da kalmıyorsunuz. Instagram'ın yanında Facebook, e-posta ve Twitter üzerinden paylaşımlara da izin vermesi sayesinde dostlarınıza daha kolay ulaşabileceğinizi de belirtelim.

Yeni bir Instagram fotoğrafı yapma uygulaması arayanların göz atmadan geçmemeleri gerektiğini düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

Squaready

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,875 TOPLAM İNDİRME
11.7 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad için hazırlanan bu uygulama Instagram'a yüklediğiniz fotoğrafların kare haline getirilmesi için kullanılıyor.

Squaready uygulaması Instagram kullanıcılarının beğenecekleri bir iPhone ve iPad uygulaması. Uygulamanın temel görevi fotoğraflarınızın kare şeklinde kesilmesi ve bunun hem dik çekilen hem de paralel çekilen fotoğraflar için gerçekleştirilebilmesi en iyi sonucu elde etmenize yardımcı oluyor.

Instagram'daki fotoğraflarınızı kare haline getirirken kesilmeleri ve gereksiz kayıpları önlemenizi de sağlayan uygulama, fotoğraflar değiştirildikten sonra direkt olarak Instagram'a yüklemenize olanak vermesi ile sizi uygulamalar arasında dolaşmaktan kurtarıyor. Fotoğraflar kare haline getirilirken dilediğiniz arkaplanı seçebiliyor ve fotoğrafların çevresine güzel renkli alanlar yerleştirebiliyorsunuz.

Kesme işlemlerini tek tıklamayla yapabildiğiniz gibi Instagram'a ek olarak Facebook ve Twitter'a paylaşma özelliği de uygulamada unutulmamış. Instagram'a alternatif bir uygulama olarak kullanmaktan keyif alacağınıza inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında