Squash Hit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Tenis benzeri oyun vakit geçirmek için birebir.

Squash Hit, Tenis benzeri raket sporu olarak da bilinen Squash’i mobil platforma taşıyan yapımlardan biri. Mobil cihazınızda tenis, masa tenisi, badminton oyunlarına yer veriyorsanız tavsiye ederim. Görseller mükemmel değil ancak vakit geçirmek için birebir. Ücretsiz indirilebilir olması ve boyutunun sadece 44MB olmasıyla bir şans verilmeyi hak ediyor.

Kapalı alanda topu duvara çarptırmak suretiyle iki kişi arasında veya tek oynanan tenis benzeri spor olarak bildiğimiz Squash, mobil oyun olarak karşımızda. İsminden ötürü heveslendiğim, oynamaya geçtiğimde biraz hayal kırıklığı yaşadığım bir oyun diyebilirim. Squash değil de masa tenisi oynuyormuş gibi hissettiren oyunda top fiziği de bir garip; sanki uzayda tenis oynuyormuş gibi hissediyorsunuz. Oynanış çok kolay. Duvarın boş alanına topu vurdurduğunuzda puan alıyor ve ilerleme çubuğunda sona geldiğinizde sonraki bölüme geçiyorsunuz.

Erkan Calp

Squash Hit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
131.9 MB DOSYA BOYUTU

Tenis benzeri spor oyunu

Squash Hit, Tenis benzeri spor oyunu olarak iOS platformunda yerini alıyor. Tenise oldukça benzeyen, tenis kadar zevkli bir spor olan Squash’ı mobil platforma taşıyan ArmNomads’ın çok başarılı olduğunu söyleyemem. Tenis, masa tenisi, badminton seviyorsanız hoşunuza gidebilir. Vakit geçirmek için birebir bir oyun.

iOS tarafında da ücretsiz indirilebilir olan tenis benzeri oyun Squash Hit, duvar aracılığıyla gerçekleşen mücadeleden ziyade klasik masa tenisinden farksız oynanış sunuyor. Ufak dokunuşlarla topu duvarın boş alanına çarptırıp sayı almaya çalışıyorsunuz. Yeterince sayıya ulaştığınızda (oyun alanının altındaki ilerleme çubuğudan takip edebiliyorsunuz) daha etkili düşünen, zorlayıcı atışlar yapan ve top karşılayan rakiple yüz yüze geliyorsunuz. Rakiple aranızda fazla fark yok. Top dar bir alanda oradan oraya gidiyor. Oyunu biraz zorlaştırmak için top fiziğiyle oynanmış. Top uzaydaymış gibi son derece yavaş hızda karşıya geliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dunk Hit

    Durmadan smaç basıyoruz.
  • Soccer Hit

    Soccer Hit mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Hit Tennis 3

    Hit Tennis 3, Android platformunda ücretsiz kategorisinde en popüler tenis oyunlarından biri.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • Dribble Hoops

    Zevkli bir spor oyunu
  • Dunking Master

    Harika bir spor oyunu
  • PACYBITS FUT 19

    Eşsiz deneyim sunan bir spor oyunu
  • Live Cycling Manager

    Zevkli ve eğlenceli bir menajerlik oyunu