Star Battleships

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Star Battleships, zevkli zamanlar geçirmenizi sağlayabilecek bir uzay stratejisi olarak dikkatimizi çekiyor.

Star Battleships, uzay oyunu sevenlerin hoşuna gidebilecek bir strateji olarak ön plana çıkıyor. Yüksek çözünürlüklü grafiklere sahip olan oyunda düşman uzay gemileriyle mücadele ediyorsunuz.

Stratejik bilginizi sonuna kadar kullanabileceğiniz bir oyun olan Star Battleships, 23'den fazla farklı türde uzay gemisiyle harika bir uzay stratejisi olarak dikkat çekiyor. Kendi özel saldırı taktiklerinizi kurgulayabileceğiniz bir atmosfer sunan oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz. Harika bir deneyim sunan oyunda kendi imparatorluğunuzu yükseltmeye çalışıyorsunuz. Mürettebatınızı sürekli olarak güçlendirmeli ve gelecek tehditlere karşı tetikte olmalısınız. Ölümcül silahlarınızı hazırlamalı ve mücadelenin tadına varmalısınız. 75'den fazla eşsiz beceriye de sahip olan oyunda gelişmiş bir kontrol sistemi yer alıyor. 

Farklı stratejik taktikleri deneyebileceğiniz bir atmosferi de sunan oyunda bağımlılık yaşayabiliyorsunuz. Etkileyici ortamı ve gelişmiş sistemleriyle mutlaka denemeniz gereken bir oyun olduğunu da söyleyebilirim. Eğer uzay oyunlarını seviyorsanız Star Battleships mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur.

Star Battleships oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Star Battleships

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Star Battleships, zevkli zamanlar geçirmenizi sağlayabilecek bir uzay stratejisi olarak dikkatimizi çekiyor.

Star Battleships, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir uzay oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Uzay oyunu sevenlerin mutlaka denemesi gereken oyunda stratejik bilginizi konuşturmaya çalışıyorsunuz.

Farklı türde uzay gemilerine ve etkili bir atmosfere sahip olan Star Battleships, stratejik bilgilerinizi konuşturabileceğiniz bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Bağımlılık yapıcı bir etkiye sahip olan oyunda düşman filolarıyla mücadele ediyor ve kendi imparatorluğunuzu güçlendirmeye çalışıyorsunuz. Harika bir deneyim sunan oyunda kendi saldırı stilinizi geliştiriyor ve mürettebatınızı sürekli olarak eğitiyorsunuz. 23'den fazla uzay gemisine de sahip olan oyunda tehditlere karşı uyanık olmanız gerekiyor. Oyunda başarılı olabilmek için ölümcül silahlarınızı hazırlamalı ve mücadelenin tadına varmalısınız.

75'den fazla eşsiz beceriye de sahip olan oyunda gelişmiş bir kontrol sistemi yer alıyor. Eğer uzay oyunlarını seviyorsanız Star Battleships mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur. Star Battleships oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Clash of Battleships

    Clash of Battleships, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Fleet Command II: Battleships & Naval Blitz

    Gerçek zamanlı olarak denizlerde gemi savaşlarına katılacağız.
  • Star Trek Timelines APK

    Star Trek Timelines APK, galaksi üzerinde kendi istasyonunuzu oluşturup yönetebildiğiniz bir aksiyon-strateji oyunudur.
  • Star Trek Trexels

    Star Trek Trexels, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Hades' Star

    Hades' Star, Android tabanlı akıllı telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz detaylı bir uzay strateji oyunudur.
  • Star Engine

    Star Engine, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir strateji oyunudur.
  • Star Wars: Commander

    Star Wars: Commander, evrenin en uzak galaksilerinde kendi üssünüzü kurup, savaştığınız aksiyon-strateji oyunudur.
  • Star Fleet - Galaxy Warship

    Star Fleet - Galaxy Warship, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.