Star Link : HEXA

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Star Link : HEXA, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Star Link : HEXA, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz oyunda zorlu bölümlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz.

Altıgen blokları eşleştirerek puanlara kazanmaya çalıştığınız bir oyun olan Star Link : HEXA, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz basit ve bağımlılık yapıcı bir oyundur. Eşsiz bir kurguya sahip olan oyunda zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gerekiyor. Bağlantıları tek bir seferde yapmalı ve diğer renklerdeki altıgenlerle çakışma yapmamalısınız. Çocukların da rahatlıkla oynayabileceği oyunda işiniz bir hayli zor. Dikkatli olmalı ve tüm puanları toplamalısınız. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Becerilerinizi test edebileceğiniz bu oyunu sakın kaçırmayın. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Star Link : HEXA tam size göre diyebilirim.

Renkli kurgusu ve minimal tasarımıyla da ön plana çıkan oyunda kolay bir kontrol sistemine sahip oluyorsunuz. Parmağınızı ekranda gezdirerek oynayabileceğiniz Star Link : HEXA oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Star Link : HEXA

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
84 MB DOSYA BOYUTU

Star Link : HEXA, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Star Link : HEXA, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir beceri oyunudur. Becerilerini konuşturmanız gereken oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir oyun olan Star Link : HEXA, renkli altıgen blokları eşleştirmenizi temel alan bir oyundur. Farklı yolları izleyerek aynı renkli altgenleri birleştirmeniz gereken oyunda en kısa yolu takip etmelisiniz. Tüm blokları birbiriyle kesişmeden eşleştirmeli ve bölümleri tamamlamalısınız. Onlarca zorlu bölüme sahip olan oyunda bağımlılık da yaşayabiliyorsunuz. Etkileyici bir atmosferde gerçekleşen bu oyunu mutlaka denemelisiniz. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Star Link : HEXA'yı mutlaka denemelisiniz. Eğer beceri oyunlarını seviyorsanız Star Link : HEXA'yı sakın kaçırmayın.

Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Renkli kurgusu ve minimal tasarımıyla da ön plana çıkan oyunda kolay bir kontrol sistemine sahip oluyorsunuz. Parmağınızı ekranda gezdirerek oynayabileceğiniz Star Link : HEXA oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Star Link Flow

    Star Link Flow, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Pipe Lines: Hexa

    Pipe Lines: Hexa'da zorlu ve keyifli bir bulmaca oyunu deneyimi bizleri bekliyor.
  • Hexa Blast

    Hexa Blast, Andorid cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir eşleştirme oyunudur.
  • Make7! Hexa Puzzle

    Make7! Hexa Puzzle, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir puzzle oyunudur.
  • Hexa Block King

    Hexa Block King, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Block! Hexa Puzzle

    Block! Hexa Puzzle, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Shelling Star

    Shelling Star, etrafınızdaki saldırıya karşı kendiniz savunmanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • Star Chasers

    Star Chasers mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur