Star Pilot

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Star Pilot ile Güneş Sistemi'ni kurtarmak için yola çıkıyoruz

Star Pilot uzayın derinliklerine yolculuk ederek heyecan dolu bir maceraya atılacağınız shoot em up türünde bir uçak savaşı oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Star Pilot'da Güneş Sistemi'ni kurtarmaya çalışan bir pilotu yönetiyoruz. Oyunda herşey devasa bir uzay gemisinin Güneş Sistemi'ne yaklaşmasıyla başlıyor. Nasıl Güneş Sistemi'ne fark edilmeden girdiği bilinmeyen bu uzay gemisinin hangi amaçla yol aldığı da bilinmemektedir. Bu amacı öğrenmek ve olası tehlikeleri savuşturmak için ise pilotumuz görevlendiriliyor ve maceramız başlıyor.

Star Pilot bize jetonla atari salonlarında oynadığımız retro oyunları hatırlatan bir yapıya sahip. Oyunda ekranda dikey olarak sürekli ilerleyen uçağımızı yöneterek düşman ateşinden kaçınmaya ve düşmanlarımızı yok etmeye çalışıyoruz. Bu işi yaparken zaman yavaşlatma ve tüm hasarı engelleyen geçici kalkanlar gibi yeteneklerimizi kullanabiliyoruz ve avantaj elde edebiliyoruz. Devasa bölüm sonu canavarları ise oyunda tansiyonu yükseltiyor.

Star Pilot renkli ve kaliteli grafiklerle donatılmış bir oyun. Kolay kontrollere ve eğlenceli bir oynanışa sahip olan oyun mobil cihazlarınızda boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmeniz için güzel bir seçenek.

Can Erdil Şentürk

Star Pilot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Star Pilot retro tarzda bir uçak savaşı oyunudur

Star Pilot eğer klasik tarzda atari oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil uçak savaşı oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Star Pilot'da herşey Güneş Sistemi'nde gerçekleşen gizemli bir olayla başlamaktadır. Güeş Sistemi'ne yaklaşan devasa bir uzay gemisi insanlarda büyük merak ve tedirginlik yaratmıştır. Bu uzay gemisini kimin kullandığı ve hangi amaçlarla Güneş Sistemi'ne girdiği bilinmemektedir. İşte biz de bu noktada oyuna dahil oluyoruz ve bu gizemli uzay gemisini keşfetmek için savaş uçağımızın pilot koltuğuna oturuyoruz.

Star Pilot shoot em up türündeki atari oyunlarının klasik oyun yapısını kullanıyor. Oyunda uçağımızı kuşbakışı olarak yönetiyoruz ve ekranda dikey olarak ilerliyoruz. Üzerimize gelen düşmanların mermilerinden kaçarken onlara ateş ederek yok etmeye çalışıyoruz. Devasa bölüm sonu canavarı savaşları ise oyuna heyecan katıyor.

Star Pilot ilginç özelliklere de sahip. Oyunda zamanı geçici olarak yavaşlatabilme ve bütün hasarı geçici bir süreliğine engelleme gibi yetenekleri kullanabiliyoruz. Kolay kontrolleri ile her oyuncuya hitap eden Star Pilot başarılı bir mobil oyun olarak öne çıkıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Boom Pilot

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • LEGO Star Wars: Microfighters

    LEGO Star Wars Microfighters, aksiyon dozu yüksek bir Star Wars oyunu.
  • Star Wars Rebels: Recon

    Star Wars Rebels: Recon, Star Wars evreninde geçen bir aksiyon oyunudur
  • Lander Pilot

    Ölümcül asteroitlerden kaçın.
  • Missiles!

    Missiles! oyunu ile mobil cihazlarınızda arcade oyun tarzının keyfini çıkarın. Bakalım en yüksek skora ulaşan pilot olabilecek misiniz?
  • Star Trek Timelines APK

    Star Trek Timelines APK, galaksi üzerinde kendi istasyonunuzu oluşturup yönetebildiğiniz bir aksiyon-strateji oyunudur.
  • Star Wars: Tiny Death Star

    Star Wars: Tiny Death Star, oynaması oldukça eğlenceki ve Tiny Tower'a benzer olarak farklı bir tema ile hazırlanan Android oyunudur.
  • All-Star Troopers

    All-Star Troopers'da uzaydaki savaşa liderlik etme zamanı.