STAR RAIDERS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Uzaylı istilasını durduruyoruz.

STAR RAIDERS, Karayip Korsanlarını kontrol ettiğimiz aksiyon dozu hiç azalmayan eğlence dolu bir mobil oyun. Shoot ‘em up tarzında hazırlanan yani önümüze ne çıkarsa çıksın temizlediğimiz oyunda tüm istilacıları yok etmek için uğraş veriyoruz. Çoklu oyunculu PvP savaşların da olduğu yapım, Android platformunda ücretsiz ve tüm telefonlarla, tabletlerle uyumlu.

Son derece kalitelide görsellerle bizleri karşıyan shoot ‘em up (hepsini vur) oyununda başlangıçta uzay gemimizi kontrol ediyoruz. Sonrasında galaksinin kaptanı olduğunu söyleyen baş karakterin yerine geçiyoruz. Korsan savaşçı ile ortalığı birbirine katıyoruz. Tek gözlü uçup kaçan uzaylı yaratıklarla yüz yüze gelen kahramanımız oyununun sonuna kadar tek başına mücadele etmiyor. Uzaylı istilasını durdurmak için özel görevlendirilmiş dört kahraman arkadaşımız daha bulunmakta.

Oyunda görev odaklı ilerleyebildiğimiz gibi diğer oyuncularla karşı karşıya gelme durumumuz da var. Diğer oyunculara saldırıp kaynaklarını ele geçirebiliyoruz. Aynı haritada 10 oyuncu mücadele edebiliyor. Multiplayer tarafında arkadaşlarımızla bir olup güçlü boss’lara karşı savaşma ve teke tek kapışma sunan modlar da oldukça eğleneceli.

Erkan Calp

STAR RAIDERS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

Uzaylıları durdurun!

STAR RAIDERS, Karayip Korsanları ile uzaylı istilasını durdurmaya çalıştığımız çoklu oyuncu (multiplayer) desteği sunan aksiyon oyunu. iOS platformunda da ücretsiz ve ufak boyutuyla 16GB iPhone ve iPad kullanıcılarının da rahatlıkla indirip oynayabileceği bir shoot ‘em up oyunu. Görseller de son derece kaliteli.

Yenilikçi kontrol sistemiyle iPhone’da da iPad’de de rahat, keyif veren oynanış sunan STAR RAIDERS adlı shoot ‘em up (hepsini vur) oyununda gezegeni kurtarma görevini üstlenen bir avuç kahramanı yönetiyoruz. Görev odaklı ilerleyen oyunun ilerleyen safhalarında dünyanın dört bir yanından oyuncularla karşı karşıya geliyoruz. Multiplayer modunda 10 oyuncunun yer aldığı haritalarda kapışma, arkadaşlarla birlik olup güçlü boss’ları devirme, teke tek savaşma seçenekleri sunuluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Treasure Raiders: Zombie Crisis

    Hazine akıncılarıyla maceraya atılın!
  • Booster Raiders

    Karakterinizi seçin, eşyalarınızı alın ve destansı aksiyona başlayın
  • Little Raiders Robin's Revenge

    Little Raiders Robin's Revenge sürükleyici bir aksiyon - macera oyunudur
  • LEGO Star Wars: Microfighters

    LEGO Star Wars Microfighters, aksiyon dozu yüksek bir Star Wars oyunu.
  • Sky Gamblers: Storm Raiders

    Sky Gamblers: Storm Raiders bolca aksiyon sunan bir uçak savaşı oyunudur
  • Cloud Raiders

    Cloud Raiders, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon ve strateji türlerini başarıyla harmanlayan bir oyundur.
  • All-Star Troopers

    All-Star Troopers'da uzaydaki savaşa liderlik etme zamanı.
  • Star Forces

    Sonsuza kadar sürecek olan bir uzay gemisi aksiyonu.