Star Skater

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME

Star Skater, Android platformunda retro görselleri ve kolay oynanabilirliğiyle öne çıkan kaykay oyunu.

Star Skater, retro görselleri ve kolay oynanabilirliği diğer kaykay oyunlarından öne çıkan, boş zamanlarınızda açıp oynayabileceğiniz türde bir oyun. İşe veya okula giderken/gelirken veya arkadaşınızı beklerken veya misafirlikte zaman geçirmek için birebir diyebilirim.

Android platformunda ücretsiz olarak karşımıza çıkan kaykay oyununda görseller Crosy Road oyunu düzeyinde olsa da eğlenceli zaman geçirmek için harika bir seçenek. Favori kaykaycımızı (çocuk, iskelet ve kaykay tahtamızı seçtikte sonra yola çıkıyoruz. Yol trafiğe açık olduğundan kaykayı büyük ustalıkla kullanmamız gerekiyor. Çok seri ve dikkatli olmalıyız. Süreye karşı yarışmamız da heyecanı artıran etmenlerden.

Kaykayımızla ilerlemek için tek yapmamız gereken ekranın sağ veya sol noktasına dokunmak. Tabii ki yollar engellerle doldurulduğundan ve bu engeller arasında ters istikametten gelen araçların da ne zaman karşımıza çıkacağı belli olmadığından dokunuşları harika zamanlamayla yapmamız gerekiyor. En ufak dalgınlığımızda başa dönüyoruz.

Erkan Calp

Star Skater

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME

Star Skater, Fruit Ninja, Ketpack Joyride oyunlarıyla ünlü yapımcı Halfbrick'in kaykay oyunu.

Star Skater, Fruit Ninja, Jetpack Joyride, Monster Dash oyunlarıyla tanıdığımız Halfbrick Studios’un imzasını taşıyan üç boyutlu kaykay oyunu.

iPhone ve iPad’imize ücretsiz indirip oynayabileceğimiz retro görselli kaykay oyununda trafiğin akıp gittiği oldukça kalabalık şehir ve kaykaycılara özel hazırlanmış parkularda bulunuyoruz. Favori kaykaycımızı seçiyor ve tehlikelerle dolu yola kendimizi bırakıyoruz. Kaykamızla ilerlerken dikkatli olmanın yanında hızlı da olmamız gerekiyor. Fazla temkinli gidersek checkpoint’e ulaşamıyoruz. Hız her şey diyebilirim.

Kaykamızla hızla ilerlerken gözlerimizi dört açmamız gerek. Her an beklediğimiz bir noktadan araç veya çarpmamız için özellikle konulmuş engeller çıkabiliyor. Hızımızı kesmemek için ekranın sol ve sağ yanına dokunmamız, basit kaydırma hareketini uygulamamız kafi olsa da reflekslerimizi konuşturmamız gerekiyor. Yeterince ser olmadığımızda da kolaylıkla sil baştan başlayabiliyoruz.
İlerlerken karşımıza çıkan objeleri toplamamızın bize tek getirisi yeni karakterler. Çocuk kaykaycı ile başladığımız oyunda iskelet, panda, palyaço, goril kaykay kullanırken hayal edemeyeceğimiz karakterlerle ilerleyebiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Corgi Pro Skater

    Corgi Pro Skater, köpeklerle kaykay yaptığınız eğlenceli Android oyunu.
  • Epic Skater

    Epic Skater Android cihazlara ücretsiz olarak indirilebilen eğlenceli ve dinamik bir kaykay oyunudur.
  • Faily Skater

    Faily Skater, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz kaykay oyunu.
  • Transworld Endless Skater

    Transworld Endless Skater Android cihazlarınıza indirip oynayabileceğiniz, ücretsiz olarak sunulan bir kaykay oyunudur.
  • Faily Skater 2

    Kaykay oyunu Faily Skater 2, Android Google Play'de!
  • Skater - Let's Skate

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Epic Skater 2

    Mobildeki 100MB altı en eğlenceli kaykay oyunu
  • True Skate

    True Skate hem ücretsiz olarak sunulan hem de Tony Hawk's Pro Skater'a benzer özellikleriyle dikkat çeken bir kaykay oyunudur.