Star Trek Fleet Command

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
110 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir strateji oyunu

Star Trek Fleet Command, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil strateji oyunu olarak dikkat çekiyor. Star Trek filosunu kontrol edebileceğiniz oyunda tehlikeli evrende hünerlerinizi açığa çıkarıyorsunuz. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Star Trek severlerin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm oyunda savaşıyor ve yeteneklerinizi gösteriyorsunuz. Geniş ve dinamik bir galakside geçen oyunda geminizi iyi kontrol etmeli ve stratejik planlar kurgulamalısınız. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Star Trek Fleet Command oyununu sakın kaçırmayın.

Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz oyunda keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları seviyorsanız mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun olarak nitelendirebileceğim oyunda filonuzu genişletiyor ve kıyasıya mücadele ediyorsunuz. Kaliteli grafikleri ve eşsiz atmosferiyle Star Trek Fleet Command sizleri bekliyor.

Star Trek Fleet Command oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Star Trek Fleet Command

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
246 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir strateji oyunu

Star Trek Fleet Command, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve keyifil bir mobil strateji oyunudur. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda uzayın derinliklerinde mücadele ediyorsunuz. Filonuzu genişleterek güçlü bir konuma yükselebileceğiniz oyunda yeteneklerinizi sergiliyorsunuz. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda dinamik ve geniş bir galaksi yer alıyor. Star Trek hayranlarının mutlaka denemesi gereken bir oyun olan Star Trek Fleet Command, sizleri bekliyor. Gelişmiş kontrolleri ve sürükleyici atmosferiyle Star Trek Fleet Command'ı sakın kaçırmayın.

Dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okuyabileceğiniz oyunda aynı zamanda arkadaşlarınızla birlikte de oynayabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları seviyorsanız mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun olarak nitelendirebileceğim oyunda filonuzu genişletiyor ve kıyasıya mücadele ediyorsunuz. 

Star Trek Fleet Command oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Star Fleet - Galaxy Warship

    Star Fleet - Galaxy Warship, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Star Trek Trexels 2

    Kendi uzay geminizi inşa edin, mürettebatınızı seçin, görevlere katılın.
  • Star Trek Adversaries

    Harika deneyim sunan bir 3 boyutlu kart oyunu
  • Command & Conquer: Rivals

    Yılların eskitemediği strateji oyunu Command & Conquer mobilde!
  • Star Trek Timelines APK

    Star Trek Timelines APK, galaksi üzerinde kendi istasyonunuzu oluşturup yönetebildiğiniz bir aksiyon-strateji oyunudur.
  • Star Trek Trexels

    Star Trek Trexels, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Fleet Command II: Battleships & Naval Blitz

    Gerçek zamanlı olarak denizlerde gemi savaşlarına katılacağız.
  • Deep Space Fleet

    Deep Space Fleet, Android cihazınıza indirip oynayabileceğiniz uzay temalı strateji oyunu.